Novinka na trhu - pro vlasy mořské panny Nymph slaný sprej AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Chcete mít už dnes rozevláté a zvlněné vlasy jako na letní dovolené u moře? Vyzkoušejte novinku od AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Nymph slaný sprej a proměňte se ihned v mořskou nymfu.

Jak málo stačí k dokonale nedbalému účesu ví každá žena, která kdy byla u moře. Slaná mořská voda s vlasy udělá úplné divy. Vlasům dodá větší objem, zjemní je a přirozeně zvlní. Na dovolenou u moře si ještě chvíli počkáme, ale díky kvalitnímu slanému spreji si můžete užít autentické mořské vlny na svých vlasech už dnes.

Prémiová veganská značka vlasové kosmetiky AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT se svým týmem kadeřníků připravila novinku Nymph slaný sprej.

Nymph slaný sprej od AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT s optimálním obsahem soli vytváří ležérní plážové vlny bez vysušení vlasů. Po použití jsou vlasy na dotyk jemné, s hravou strukturou a bez ztuhlosti. Jeho použití je snadné, sprej nastříkáte do vlhkých nebo i suchých vlasů a pak je prsty promačkáte. Pokud budete chtít výrazný efekt, nastříkejte sprej do vlhkých vlasů, které poté po jednotlivých pramenech smotejte. Po jejich uschnutí už stačí jen vlasy lehce prohrábnout prsty.

Nymph slaný sprej AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT zakoupíte ve vybraných kadeřnictvích v balení 250 ml za doporučenou maloobchodní cenu 649 Kč.

Náš tip: Vyzkoušeli jsme za vás: Authentic Beauty Concept Nymph Salt Spray – recenze produktu

Objevte nejoblíbenější salony krásy roku 2020

Komentáře