Novinka: Syoss Vibrant Colors

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Pro ochranu barvy a zářivý lesk vašich vlasů. Jste-li majitelkou tmavých vlasů a chcete si dopřát barvu o pár odstínů světlejší, nebývá to jednoduché. Abyste dosáhla dokonalého barevného výsledku, obvykle je nutné tmavé vlasy před barvením zesvětlit. Inovativní řešení nyní představili vlasoví odborníci značky Syoss v podobě nové kolekce barev Syoss Vibrant Colors.

Receptura kombinuje proces zesvětlení i barvení v jediném kroku. Díky tomu si mohou nyní ženy s tmavými vlasy užívat okouzlujících barevných výsledků, zářivého lesku a intenzívních živých barev bez zbytečné námahy.

Inovativní recepturu Syoss Vibrant Colorsvytvořili a testovali kadeřníci. Byla vyvinuta speciálně pro tmavé vlasy, které dokáže v jednom jednoduchém kroku zesvětlit až o tři stupně, a zároveň obarvit. Tím lze dosáhnout u přirozeně tmavých vlasů maximální barevné intenzity. Během procesu zesvětlování pronikne vysoce výkonný mix pigmentů hluboko do vlasového vlákna. Po barvení jsou pak vlasy zářivé a zdravé na pohled, s intenzívní dlouhotrvající barvou a nádherným leskem.

Kolekce Syoss Vibrant Colors zahrnuje tři výjimečně stylové odstíny pro ženy s tmavými vlasy, které chtějí tuto sezónu skutečně zazářit.

  • Šarlatově rudý – odstín obsahuje módní červené pigmenty pro zářivé barevné výsledky a módní světelné odlesky.
  • Jantarově hnědý – odstín obsahuje bohaté hnědé pigmenty, díky kterým budou vlasy zářit intenzívní barvou.
  • Oslňující měděný – odstín obsahuje módní měděné pigmenty pro trendy barevné výsledky, které nechají vaše vlasy vyniknout.

Barvy Syoss Vibrant Colors se ukrývají v lahvičce, díky níž je aplikace velice jednoduchá. Pro tmavovlásky už nemůže být pohodlnější cesty, jak dosáhnout moderních odstínů v pohodlí domova a to vše pouze v jediném kroku.

Nejnovější inovace mega značky Syoss čerpá z letitých zkušeností profesionálních kadeřníků a nabízí fantastické intenzívní barvy se zdravým leskem jako z přehlídkových mol. Tři nové odstíny Syoss Vibrant Colors doplňují Syoss portfolio a tvoří tak řadu 23 vysoce výkonných odstínů, které odpovídají na rostoucí poptávku žen po profesionální kvalitě barev na vlasy za ceny, které si mohou dovolit.

Nová kolekce Syoss Vibrant Colors, dostupná v obchodech od ledna 2015 za doporučenou cenu 134,90 Kč.

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Fotografie

Komentáře