Nový doplněk inovativního systému péče o vlasy Revalid® zaměřený na vypadávání vlasů! REVALID® STIMULATING SHAMPOO

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Švýcarský systém péče proti vypadávání vlasů Revalid® je nyní kompletní. Značka Revalid® uvádí na trh novinku Revalid® Stimulating Shampoo, který skvěle doplňuje přípravek Revalid® Regrowth Serum. Šampon i sérum obsahují klinicky prověřenou a oceňovanou aktivní složkou Redensyl®.

Základem této špičkové složky jsou patentované molekuly získané ze dřeva modřínu evropského a listů čajovníku čínského (zeleného čaje) obohacené o zinek a aminokyselinu glycin. Tato inovativní kombinace stimuluje kmenové buňky, posiluje vlasové kořínky a vede tak k obnově růstového cyklu vlasů.

Nejlépe spolu

Receptura Revalid® Stimulating Shampoo obsahuje také výtažek Swiss Artemisia a panthenol, takže nejenže šampón jemně čistí vlasy a pokožku hlavy, ale navíc se vlasy nemastí, jsou hydratované už od kořínků a jejich vnitřní struktura je posílena. Vlasy tak dostávají péči, kterou potřebují. Po umytí tímto šamponem jsou pak v optimálním stavu na následnou aplikaci Revalid® Regrowth Serum, jež lze aplikovat přímo po mytí na mokré nebo suché vlasy. Kombinací obou produktů se účinek na růst vlasů zesílí.

Testy prokázaly výrazné zlepšení

Inovativní složka Redensyl® je výsledkem výzkumu regenerativní medicíny. Bylo zjištěno, že přispívá ke zvýšení hustoty vlasů o 8%*, což odpovídá až 28 000 novým vlasům po třech měsících každodenního užívání. Po 84 dnech většina účastníků vědeckého výzkumu zaznamenala znatelné zlepšení vypadávání vlasů. Lidé také uvedli, že by si produkt sami zakoupili.

Revalid® Stimulating Shampoo použijte jako běžný šampón, jen nechte zhruba 60 sekund působit a důkladně opláchněte. Je k zakoupení v lékárnách za doporučenou maloobchodní cenu 329 Kč.

O značce Revalid®

Revalid® byl vyvinut v roce 1992 ve Švýcarsku speciálně pro komplexní péči o vlasy a pro řešení problémů s vypadáváním vlasů. Kvalitní švýcarský systém péče o vlasy nabízí řadu vlasové péče a přírodní lék Revalid® tobolky pro perorální podání. Všechny produkty jsou dermatologicky testovány a vyráběny ve Švýcarsku. Kombinací popsaných přípravků a jejich zařazení do vaší běžné péče o vlasy vám zajistí nejlepší podmínky pro silné a zdravě vypadající vlasy, a to v každém věku. S řadou Revalid® Hair Care System můžete zdraví svých vlasů snadno převzít do vlastních rukou a pečovat o ně zevnitř i zvenčí. Více na revalid.cz

*Ve dvojitě zaslepené, placebem kontrolované klinické studii pod dohledem vyškolených dermatologů. Byly testovány přípravy s 3% Redensylem.

Fotografie

Komentáře