Okamžité osvěžení a pocit čistoty z vlasů

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

NOVINKA: got2b fresh it up! Mastné a zplihlé vlasy vám na dobrém pocitu ani na kráse nepřidají. Jenže i když o sebe pravidelně pečujete, někdy se může stát, že si vlasy zkrátka nemáte možnost umýt. Důvody jsou různé. Nemáte zrovna dostatek času, možná hodně cestujete a sprchu nemáte stále po ruce, neteče teplá voda, nebo se vám prostě jenom nechce? Ať už je příčinou vaší svízelné situace cokoli, nyní máte po ruce jednoduché a účinné řešení – suché šampony got2b fresh it up.

Mastné a zplihlé vlasy vám na dobrém pocitu ani na kráse nepřidají. Jenže i když o sebe pravidelně pečujete, někdy se může stát, že si vlasy zkrátka nemáte možnost umýt. Důvody jsou různé. Nemáte zrovna dostatek času, možná hodně cestujete a sprchu nemáte stále po ruce, neteče teplá voda, nebo se vám prostě jenom nechce? Ať už je příčinou vaší svízelné situace cokoli, nyní máte po ruce jednoduché a účinné řešení – suché šampony got2b fresh it up.

Značka got2b rozšiřuje nabídku o nové suché šampony Syoss, které vašim vlasům nabídnou rychlé osvěžení ve tvém stylu a navíc úžasnou vůni, která vydrží po celý den. Suché šampony pročistí a osvěží vaše vlasy, kdykoli to potřebujete, dokonce i když žádná sprcha nebo koupelna není v dosahu. Díky své účinné receptuře dokážou suché šampony got2b fresh it up doslova během chvilky oživit mastné a zplihlé vlasy tak, že vypadají jako umyté. Odstraňují z vlasové pokožky a vlasů přebytečný maz, prach, zbytky stylingových přípravků i další nečistoty. Současně prameny oživí, dodají jim lesk, objem a svěží a čistou vůni. Nezanechávají přitom na vlasech žádné nežádoucí zbytky.

Jak to funguje?

Suchý šampon aplikujte přímo ke kořínkům vlasů. Po jeho nanesení je třeba vlasy promnout mezi prsty a chvíli nechat působit. Následně přípravek z vlasů postupně hřebenem vyčesejte.

Portoflio řady got2b Fresh It Up:

  • Suchý šampon got2b fresh it up Volume (200 ml), 139,90 Kč – je určen pro péči jemné vlasy, kterým dodává objem a úžasnou exotickou vůni.
  • Suchý šampon got2b fresh it up Extra fresh (200 ml), 139,90 Kč – je určen pro péči

o mastící se vlasy, kterým dodává svěžest a báječnou ovocnou vůni.

  • Suchý šampon got2b fresh it up Texture (200 ml), 139,90 Kč – je určen pro péči

o všechny typy vlasů, jejichž účesu dodává strukturu a příjemnou letní vůni.

  • Suchý šampon got2b fresh it up Brown (200 ml), 139,90 Kč – je určen pro péči

o hnědé vlasy, na kterých nezanechává bílé zbytky. Má delikátní čokoládovou vůni.

Suché šampony got2b fresh it up jsou k dostání od června 2017.

Fotografie

Komentáře