Omlazení pleti radiofrekvencí

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Radiofrekvenční ošetření pleti se používá pro omlazení pleti, na vrásky, pro korekci jizev, na celulitidu a celkové zlepšení stavu pokožky. Dokáže zjemňovat jemné linie a zpevňovat obrysy obličeje nejen ihned po proceduře, ale viditelně i v průběhu času.

Jak funguje radiofrekvenční ošetření pleti

Při radiofrekvenci se stimuluje vlastní produkce kolagenu a elastinu. Přístroj se používá k zahřátí pokožky na 38 až 40 ºC. Zažíváte příjemný pocit tepla v kůži, jako při masáži horkými lávovými kameny a do pokožky se zapracují séra, která ji vyživují. Sofistikovaný přístroj je speciálně určený k odstranění nejběžnějších problémů stárnutí pokožky mužů a žen jako vrásky, jizvy, strie, tukové tkáně a celulitida.

Jak působí radiofrekvenční vlny

Tepelná energie radiofrekvenčních vln remodeluje tkáně a stimuluje tvorbu elastinu a kolagenu. Na rozdíl od invazivních postupů zasahujících do povrchových vrstev pokožky tato neinvazivní metoda pracuje v nejhlubší vrstvě kůže neboli dermis, aniž by výrazně ovlivnila horní vrstvy, zejména epidermis. Teplo podporuje kontrakci tkání, měkké tkáně se stlačují, zhušťují a vytvářejí nový kolagen.

Podpora tvorby kolagenu a elastinu

Radiofrekvenční vlny zkrátí proces, který obvykle trvá mnoho měsíců. S novým kolagenem v nejhlubší úrovni pokožky a vystavením měkkých tkání dalším vlnám radiofrekvence se tkáně lépe tvarují a stahují, mají pružnější vlastnosti a váš vzhled je svěží a omlazený. Ošetření obličeje trvá přibližně 30 až 60 minut podle velikosti ošetřované plochy. Cena začíná na 800 Kč za ošetřenou oblast.

Eliminace celulitidy a tělesných tuků

Celulitida se objevuje zejména u žen hlavně v oblasti hýždí a na zadní straně stehen. Teplo z RF ošetření snižuje vznik i množství přebytečných tukových tkání. U mužů i žen lze eliminovat i ostatní tělesný tuk a zlepšit jeho vzhled. Tukové tkáně pod povrchovými vrstvami pokožky řeší radiofrekvenční metoda bez ohledu na věk. Teplo tělesné tuky rozpustí a ty se odvádějí systémem ven z těla.

Zpevnění pokožky a vyhlazení po liposukci

Vrásky, linky a linie na kůži jsou přirozeným výsledkem procesu stárnutí. Kvalita pokožky se dá díky této metodě změnit zevnitř. Aplikace radiofrekvenčního ošetření stimuluje hluboko usazené měkké tkáně pod kůží, což usnadňuje hojení díky vzniku nových kolagenových tkání. A pokud nemá vaše pokožka po liposukci zcela hladký povrch, radiofrekvenční ošetření eliminuje i vyklenutí a prohlubně na kůži.

Změna rysů a tvarování těla

Radiofrekvenční ošetření umožňuje přetváření těla pomocí technologie fungující pod povrchem pokožky, která ponechá povrchové vrstvy nedotčené a tím usnadňuje změnu křivek těla. Prostřednictvím konturování těla zlepšíte výsledky i při modifikaci kontur obličeje nebo při rekonstrukci kůže po velké ztrátě hmotnosti.

Jak se připravit na ošetření a jak bude kůže reagovat

Zvláštní příprava není nutná, radiofrekvenční ošetření není možno provést jen bezprostředně po opalování. Pokožka může po ošetření lehce zčervenat a objevit se mohou i mírné otoky, což může přetrvávat až 24 hodin po zákroku.

Nejlepší dlouhodobý efekt je patrný po 3 sezeních a 2 až 4 měsíce po posledním ošetření.

Zvažujete i vy radiofrekvenční ošetření?

Komentáře