Opálení bez rizika spálení? Zkuste samoopalovací nástřik

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Samoopalování je populární kosmetický trend, který vám umožňuje získat krásnou, sluncem políbenou záři bez škodlivých účinků UV paprsků. Samoopalovací služby nabízejí širokou škálu možností pro bezpečné a přirozeně vypadající opálení. Od krémů a sprejových opálení až po opálení airbrush a bezsluneční opalovací kabiny, pro každého je tu něco.

Co je to samoopalování?

Samoopalování je forma umělého opalování, která vám umožní dosáhnout sluncem políbeného vzhledu, aniž byste svou pokožku vystavovali škodlivým účinkům UV paprsků. Jedná se o použití samoopalovacího přípravku, který obsahuje barvivo, které reaguje s proteiny ve vaší pokožce a vytváří přirozeně vypadající opálení. Samoopalovací produkty jsou dostupné v různých formách, včetně krémů, pleťových vod, pěn, sprejů a dokonce i bezslunečných opalovacích kabin.

Výhody samoopalování

Samoopalování nabízí mnoho výhod, včetně:

  1. Bez vystavení slunci: Samoopalování eliminuje potřebu vystavovat pokožku škodlivým účinkům UV záření. To je zvláště důležité pro osoby s citlivou pokožkou nebo pro ty, kteří jsou náchylní ke spálení.
  2. Přirozeně vypadající barva: Samoopalovací produkty jsou navrženy tak, aby vytvořily přirozeně vypadající opálení, takže se nemusíte bát, že budete vypadat nepřirozeně nebo falešně.
  3. Rychlé výsledky: Díky samoopalování můžete dosáhnout krásného opálení za zlomek času, který by zabraly přirozené metody opalování.
  4. Cenově efektivní: Samoopalování může být cenově výhodnější než návštěva solária nebo odjezd na dovolenou, abyste se opálili.

Možnosti a trvání samoopalování

Typ samoopalovací služby, který zvolíte, bude záviset na vašich potřebách a preferencích. Zde jsou některé z nejoblíbenějších možností samoopalování:

  1. Krémy a mléka: Tyto produkty se aplikují přímo na pokožku a jsou ideální pro ty, kteří chtějí dosáhnout postupného přirozeně vypadajícího opálení.
  2. Samoopalovací nástřik formou spreje: Tato ošetření zahrnují použití stříkací pistole k aplikaci jemné mlhy samoopalovacího produktu na pokožku. Jsou rychlé, snadné a nabízejí rovnoměrnější aplikaci než krémy a pleťové vody.
  3. Samoopalovací nástřik Airbrush: Tato ošetření zahrnují použití airbrush pro aplikaci samoopalovacího roztoku na pokožku. Nabízejí nejrovnoměrnější aplikaci a nejdéle trvající výsledky.
  4. Sluneční opalovací kabiny: Tyto kabinky využívají kombinaci opalovacích lamp bez UV záření a samoopalovacích přípravků k vytvoření přirozeně vypadajícího opálení.

Výdrž samoopalovacího nástřiku bude záviset na typu produktu, který si vyberete, a na tom, jak často jej budete znovu aplikovat. Většina samoopalovacích přípravků vydrží 5–7 dní. Některé produkty však mohou vydržet déle, pokud budete pečlivě dodržovat pokyny na obalu.

Fotka od Ben Kerckx z Pixabay

Komentáře