Podpora pomocí stránky 'HelpYourSalon.com Kadeřnická iniciativa solidarity…

Kategorie: Pro odborníky

Mojekrasa

Nákaza koronavirem nadále omezuje a ovlivňuje náš život mnohými způsoby. Kadeřnické salony byly nuceny zavřít s ohledem na bezpečnost svých kadeřníků a klientů. Pro mnohé z nich je tok příjmů v současné době na nule. Schwarzkopf Professional soucítí s globální kadeřnickou komunitou a usilovně pracuje na jejich podpoře v této době nejen pomocí vzdělávání a inspirace, ale celkové podpoře. Jedním ze způsobů podpory komunity kadeřníků je iniciativa HelpYourSalon.com.

Podpora kadeřnictví v České republice

Salon je více než jen služba zákazníkům; kromě zvelebování krásných vlasů jsou kadeřníci také přáteli a mnohdy terapeuty. Kadeřníci pomáhají při oslavách velkých životních událostí; budují důvěru v časech dobrých i špatných. V místních komunitách udržují dlouhodobé vztahy se svými klienty, vždy, když na tom záleží. Tento čas je náročný – salony jsou nyní zavřené a kadeřníci nejsou schopni dělat to, co je nejvíce baví a co umí. Čelíme časům, kdy existuje reálné riziko ztráty našich místních salonů, našeho místního kadeřnictví. Ale po nějakém čase všichni jejich služby budeme potřebovat, aby nám upravili naše přerostlé vlasy a navrátili jim jejich upravený tvar a oživili barvu a zbavili nás odrostlých kořínků.

Kampaň Solidarita s kadeřníky spolupracuje s HelpYourSalon­.com, aby poskytla bezplatnou platformu na prodej poukázek. Poukázky jsou navrženy tak, aby pomohly podnikům, jako jsou salony a nezávislí kadeřníci, přežít zavření pomocí okamžitého toku hotovosti. Nastavení je rychlé a snadné:

• Není potřeba žádný online obchod

• Jednoduchá registrace za méně než 2 minuty

• Propojení s účtem PayPal

• Volitelné druhy voucherů na konkrétní službu nebo obecný voucher na návštěvu kadeřnictví v jakékoliv výši dle volby kadeřníka

• Kadeřník sdílí se svými klienty vygenerovaný link

• Peněžní částka zakoupeného voucheru se převádí přímo na PayPal účet kadeřníka

• Žádné poplatky za registraci; PayPal poplatky za přijaté služby dle sazebníku dané země

Věrní klienti si mohou přes vygenerované linky zakoupit poukázky, které použijí při opětovném otevření jejich salonu. Salony se mohou rozhodnout nabízet vouchery na jakékoliv služby nebo prodej produktů. Ideální je nyní nastavit hodnotu voucheru na část služby, aby klient doplatil cenový rozdíl při návštěvě salonu a využití zakoupení poukázky a kadeřníci měli zajištěný příjem hotovosti.

„#TOGETHERWESTAND buduje lepší budoucnost pro všechny. Poslední týdny obrátily naši realitu vzhůru nohama. Svět pro mnohé z nás pravděpodobně nikdy nebude stejný. Z celého srdce věříme, že nejste ochromení nejistotami, kterým čelíme. Vytvořili jsme novou komunitní platformu, zejména pro kadeřníky. Je to místo, kde sdílíme své myšlenky, sny, naděje a obavy. Je to místo, kde se podělíme o nápady na školení a vzdělávání a odborné rady, které vám pomohou vyjít na druhou stranu a být připraveni na další cestu. Můžeme uspět pouze tím, že budeme stát společně – vy jako hrdí a kreativní kadeřníci a my jako tým špičkových odborníků. Jsme odhodláni pomáhat vám v tom, abyste pokračovali v dělání toho, co máte rádi, a tvořili KRÁSNÉ VLASY.“ – Simon Ellis, Mezinárodní kreativní ředitel Schwarzkopf.

Buďme spolu. #HelpYourSalon a #schwarzkopfpro

Co dalšího pro kadeřníky dělá Schwarzkopf Professional?

Inspiruje a vzdělává

Pro udržení inspirace je nyní aplikace Essential Looks otevřena pro volné stažení a používání. Další možnosti vzdělávání a inspirace naleznou kadeřníci na našich https://ask-elearning.com/, kde se mohou registrovat.

Na IG účtu @schwarzkopfpro­.czsk proběhl v pátek 3.4.2020 první vzdělávací livestream s členkou technologického týmu Karolínou Kadlecovou a následují další.

Fotografie

Komentáře