Pomozte svému tělu se bránit

Kategorie: Relax a wellness

Mojekrasa

Rádi byste si udrželi si zdraví i během zimních měsíců, ale přesto vždy stejně ulehnete. Poctivě polykáte vitamíny, balíte se do šál a rozhodně na sebe nenecháte prskat, nakonec však stejně hledáte nejjemnější kapesníčky, protože vás už bolí nos. Zatímco lékárníci zásobí svoje lékárny přípravky proti nachlazení, věnujte čas prevenci – už jste měli možnost poznat vliv pravidelných masáží?

Kouzelné účinky thajských masáží

Thajské masáže mají řadu úžasných pozitiv na lidské tělo a zvláště v zimních měsících. Zvýšení imunity je jedním z nich. „Kvalitně provedené masáže zvyšují proudění mízy v lymfatických žlázách, která obsahuje lymfocyty, zvláštní typ bílých krvinek. Ty jsou nositelky zdraví, bojují s infekcemi a bakteriemi a podporují imunitní systém. Proto je správně činnost lymfatického systému pro lidské zdraví velmi důležitá a thajské masáže správnému proudění významně pomáhají,“ vysvětluje majitelka masážních salonů TAWAN, Jiřina Forejtková. „Sama na jejich účinky nedám dopustit.“

Zdraví pro vaši pokožku

Kromě zmíněného vlivu na imunitu totiž masáže nabízejí i řadu dalších pozitiv. Během zimy často dochází k vysoušení pokožky.

Masáže zlepšují její hydrataci – masážní oleje obsahují zdravé množství vitamínu E a řadu dalších vitaminů, které se do zmáhané pokožky doslova vsají a vyživí ji. „Naše thajské masérky využívají velmi kvalitní organické oleje vhodné pro velmi citlivou a i dětskou pokožku,“ doplňuje.

Teplo z nitra

Při masáži také dochází k prokrvení svalů, kloubů i vnitřních orgánů – masáž úžasně zahřeje a pocit tepla dlouho přetrvá. A masáže hřejivě nepůsobí jen na fyzickou schránku, ale významně pomáhají zbavit zimní deprese a udržet si ji od těla. „V těle se v průběhu masáží vytváří serotonin a vyplavují se endorfiny – hormony štěstí a pohody. Je radost vidět tu proměnu u zákazníků, kdy se ustaraná tvář po masáži rozsvítí,“ dodává paní Forejtková.

Cesta do ráje… Skutečná!

Přejete-li si poznat skutečný stav blaženosti podtržený výhradně pozitivními účinky na organismus, nechte se unést harmonickou atmosférou masážních salonů TAWAN. Zkušené masérky z Thajska ve vás probudí pocity uvolnění a radosti, o jakých se vám nesnilo.

S vědomím jedinečnosti každého jedince v TAWANu poskytují masáže rozličné náročnosti, tradiční thajské masáže, komplexní sportovní masáže nebo specificky zaměřené masáže na konkrétní části těla, jako je hlava nebo ruce. A báječnou relaxaci si mohou užít i nastávající maminky, pro které je v nabídce speciální šetrná masáž pro těhotné ženy.

Síť masážních salonů TAWAN má v Čechách dlouhou tradici a v současné době se můžete objednat do kterékoliv z 11 salonů. Na pravidelné masáže pak vaše tělo vám odpoví svým zdravím a energií, kterou pocítí i vaše okolí.

Zjistěte více: www.tawan.cz

Náš TIP: Využijte speciální nabídku vánočních dárkových poukazů se slevou až 30%!

Fotografie

Komentáře