Poskytněte vlasům styling s péčí

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Základem krásného účesu je v první řadě správná vlasová péče, vedle níž jde ruku v ruce stylingová úprava. Aby vlasy vypadaly nádherně, nevysušovaly se nebo neslepovaly a nepůsobily mdle, je důležité vybrat správné stylingové přípravky. Vsaďte na ty, jež nabízejí pečující receptury. Řešení nabízí lak na vlasy a pěnové tužidlo řady SYOSS SALONPLEX. Tyto přípravky kombinují profesionální stylingové výsledky s pečujícími ingrediencemi. Výsledkem jsou až o 75 % méně poškozené vlasy a silná fixace bez kompromisů.

Stále více žen si vybírá stylingové produkty podle kvality a hledá ty s ošetřujícími recepturami. Špatně zvolená tužidla, laky a další přípravky totiž mohou vlasy vysušovat, což přispívá k jejich lámavosti a poškození. Řešení nabízí technologie PLEX, která je nyní poprvé dostupná také v profesionálních recepturách stylingových produktů Syoss SalonPLEX, jež jsou k dostání v drogeriích.

První stylingová řada se SALONPLEX – stylingovou technologií nabízí pěnové tužidlo a lak na vlasy. Produkty dodávají vlasům fixaci a péči a chrání je proti vysušení, krepatěním a až o 75 % snižují riziko jejich lámavosti. Dopřejte si profesionální péči jako ze salonu a pocit zdravých vlasů i vy.

Portfolio stylingových produktů Syoss SalonPLEX:

  • Lak na vlasy Syoss FiberFlex Flexible Hold (300 ml), 129,90 Kč
  • Pěnové tužidlo Syoss FiberFlex Flexible Hold (250 ml), 129,90 Kč

Fotografie

Komentáře