Přepychová vlasová ošetření - které to jsou a kolik za ně zaplatíte?

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Rádi pečujete o vlasy a vlasovou pokožku a přemýšlíte, jestli ji dáváte opravdu to nejlepší? Přinášíme vám inspiraci na ošetření vlasoů ze světových prestižních salonů krásy.

Kérastase Chronologiste – Cena: $500-$1,000 Tento luxusní vlasový rituál kombinuje exkluzivní produkty značky Kérastase s relaxační masáží hlavy a krku. Ošetření začíná hloubkovou čistící kúrou a pokračuje masáží, aplikací revitalizačního séra a hydratační masky. Vlasy jsou po ošetření zářivé a hebké.

Philip Kingsley Elasticizer Extreme – Cena: $500-$1,500 Toto ošetření je ideální pro ty, kteří trpí suchými a poškozenými vlasy. Po aplikaci vlasové masky se vlasy zabalí do ručníku a následuje relaxační masáž hlavy a krku. Po vypláchnutí a úpravě vlasů jsou vlasy zcela obnovené a hydratované.

Rossano Ferretti Hairspa – Cena: $1,000-$2,000 Tento salon krásy nabízí luxusní vlasové rituály, které kombinují špičkové produkty se šikovností stylistů. Jedním z nejoblíbenějších ošetření je deep-conditioning treatment, které se skládá z hloubkové čistící kúry, aplikace hydratační masky a relaxační masáže hlavy.

Leonor Greyl – Cena: $300-$800 Salon Leonor Greyl nabízí několik ošetření, která jsou ideální pro zdravé a lesklé vlasy. Jedním z nejpopulárnějších je masáž vlasové pokožky s esenciálními oleji a následná aplikace vlasy obnovující masky. Po ošetření jsou vlasy hebké a zářivé.

Olaplex Bond Multiplier – Cena: $300-$600 Toto ošetření je ideální pro ty, kteří trpí poškozenými vlasy způsobenými chemickými úpravami. Ošetření kombinuje exkluzivní produkty Olaplex s relaxační masáží hlavy. Vlasy jsou po ošetření hydratované a zcela obnovené.

David Mallett – Cena: $400-$1,000 Salon Davida Malletta nabízí luxusní ošetření vlasů, které zahrnuje špičkové produkty a relaxační masáž hlavy.

Diamond Radiance Hair Treatment v salonu Mazz Hair v Dubaji – cena za ošetření začíná na 500 USD. Tento luxusní ošetření vlasů obsahuje diamantový prášek, který pomáhá hydratovat vlasy a dává jim lesk.

Caviar Hair Treatment v salonu John Barrett v New Yorku – cena za ošetření začíná na 225 USD. Toto ošetření obsahuje kaviárový extrakt, který hydratuje vlasy a dává jim lesk.

Keratin Treatment v salonu Kim Robinson v Hongkongu – cena za ošetření začíná na 1 500 USD. Tento keratinový ošetření je vhodné pro ty, kteří mají velmi poškozené vlasy. Keratin pomáhá obnovit vlasy a dodává jim lesk a sílu.

Scalp Detox Treatment v salonu Rossano Ferretti v Miláně – cena za ošetření začíná na 300 USD. Toto ošetření pomáhá detoxikovat vlasovou pokožku a stimulovat růst vlasů.

Olaplex Treatment v salonu Sally Hershberger v Los Angeles – cena za ošetření začíná na 250 USD. Tento produkt obsahuje speciální složky, které pomáhají obnovit a posílit vlasy a chrání je před dalším poškozením.

Goldwell Kerasilk Control Keratin Treatment v salonu Maurice Meade v Perthu – cena za ošetření začíná na 450 AUD. Toto ošetření poskytuje vlhkost a hydrataci vlasům, což jim dodává lesk a hladkost.

Nanokeratin Treatment v salonu Daniel Galvin v Londýně – cena za ošetření začíná na 300 GBP. Toto ošetření používá nanokeratinovou technologii, která obnovuje poškozené vlasy a dodává jim lesk a sílu.

Oribe Renewal Remedies Treatment v salonu Atelier Emmanuel v San Franciscu – cena za ošetření začíná na 225 USD. Tento produkt obsahuje přírodní složky, které pomáhají obnovit vlasy a dodat jim lesk a sílu.

Philip Kingsley Elasticizer Treatmen v salonu Hari's v Londýně – cena za ošetření začíná na 100 GBP. Tento produkt poskytuje hydrataci vlasům a zlepšuje jejich elasticitu.

Balayage Highlights v salonu Paul Edmonds v Londýně – cena za ošetření začíná na 300 GBP. Tento styl výrazných pramenů dodává vlasům hloubku a dimenzi.

Komentáře