Příjemný způsob, jak se zbavit suché pokožky

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

V důsledku mrazu a častému střídání teplot, kterému v zimě musíme neustále čelit, je naše pleť i kůže celého těla vysušená, matná a stává se mnohem citlivější. Není možná tolik vidět, přesto byste péči o ni neměli podceňovat. Účinně s tím dokáže pomoci přírodní kávový peeling MARK scrub.

Účinky a složení

Jde o peeling vyrobený z čistě přírodních ingrediencí. Jeho hlavní složkou jsou namletá zrnka kávy robusta. Kromě toho však obsahuje i mandlový a kokosový olej, hnědý cukr, mořskou sůl a v nich obsažený, pro regeneraci kůže velmi důležitý vitamín E.

Všechny tyto ingredience vytvářejí výjimečnou kombinaci, která bojuje proti nedokonalostem, jako je celulitida, strie a také vysušená kůže. Tu dokáže MARK scrub důkladně hydratovat, zbaví ji odumřelých kožních buněk, takže zase září svěžestí. Kromě toho pravidelný peeling stimuluje prokrvení a také vyživuje. Přispívá k tomu, že se pleť zbaví toxinů a bude hebká a jemná na dotek.

Vánoční specialita

Kávový peeling MARK scrub se vyrábí v šesti základních variantách: original (káva), čokoláda, kokos, máta, citrus a meloun. Pokud jste milovníkem kávy (nebo aspoň její vůně), hned jakmile vyzkoušíte jakýkoli peeling z nabídky MARK scrub, určitě mu okamžitě podlehnete.

Na Vánoce přibyla v nabídce ještě limitovaná edice peelingu, který voní po čokoládě a pomeranči. Dokonale navodí sváteční atmosféru, takže je to rozhodně skvělý tip na dárek.

Citlivá tvář

MARK scrub můžete použít nejen na tělo, ale i na tvář. Pokud je pokožka vaší tváře citlivá nebo problematická, je vhodné použít MARK face scrub, který je určený speciálně na obličej. Kromě tradičních ingrediencí obsahuje také jojobový, grepfruitový, avokádový a tea tree olej.

Kombinace jojoby, grepu a tea tree má na pleť hojivé a regenerační účinky. Skvěle se tím pádem hodí i na problematickou pleť se sklonem k akné. Avokádový olej pleť osvěžuje, obnovuje její pružnost a má výrazné regenerační a hydratační účinky.

Použití

Péče o pokožku v podání kávového peelingu MARK scrub je jednoduchá a velmi příjemná. Ve sprše nebo vaně jej nanesete na vlhkou kůži, jemně vmasírujete a necháte tři až pět minut působit. Potom pokožku opět osprchujete.

Pokud se před a po scrubování osprchujete teplou vodou, póry vaší kůže se rozšíří, a tak dokáží lépe vstřebat veškeré účinné látky, tím pádem bude účinek peelingu ještě větší. Navíc ještě několik hodin po použití kávového peelingu MARK scrub bude voňavá nejen vaše kůže, ale i koupelna.

Péče o pokožku nebyla ještě nikdy tak zábavná a voňavá jako teď.

Další informace najdete na markscrub.cz, recenze a fotky pak také na Facebooku a Instagramu.

Foto: Facebook MARK face and body

Fotografie

Komentáře