Probuďte svou životní energii v thajských masážních salonech Tawan

Kategorie: Relax a wellness

Mojekrasa

V okamžiku, kdy se vás dotknou jemné ruce černovlasé thajské masérky, vaše mysl odlétne daleko od každodenních starostí, tělem proběhne vlna uvolnění a pomalu začne proudit znovunalezená energie. Stejně jako na jaře ožívá příroda, pookřeje po zimě vaše duše i tělo při blahodárné masáži v thajských masážních salonech Tawan.

Ta hodina či dvě patří jen vám. Nic vás neruší, vnímáte vůni santalového dřeva či divukrásných orchidejí. I tu poslední starost odnáší vlna uklidňující hudby. Jemné ruce zkušené thajské masérky začínají uvolňovat vaše svaly, tělem se rozlévá teplo a klid. Svět i vy jste v harmonii, zakoušíte radost z pouhého bytí teď a tady. Radost a energie přetrvávají i poté, co odejdete z masážního salonu Tawan.

Tawan znamená thajsky Slunce a stejně jako Slunce přináší život, i Tawan se snaží vnášet do života svých klientů životadárnou energii, aby měli chuť a sílu utvářet si svůj vlastní život. „V Tawanu se během té hodiny, dvou, kdy probíhá masáž, snažíme uspokojit veškeré smysly zákazníka. Nejen vůně, ale i vzhled salonu, příjemná hudba, atmosféra, úsměvy – to vše musí být v dokonalé harmonii. Každý detail je dotažený do konce,“ říká majitelka Tawanu Jiřina Forejtková.

„Každá z masérek je samozřejmě vlastní individualitou a každý z nás má odlišné tělo, v němž žije, a jinou duši, která tělo ovládá. Masérky se snaží svým uměním a energií přizpůsobit každému z nás, ale přesto by se dalo říci, že naši klienti po mnoha zkušenostech u nás, v Thajsku i v jiných západních salonech upřednostňují pomalé a relaxační pohyby dlaní masérky,“ popisuje své zkušenosti Jiřina Forejtková.

A kterou masáž v Tawanu vyzkoušet? Určitě stojí za to vyzkoušet detoxikační masáž Detox či zeštíhlující Slim, ale v podstatě jakákoli masáž z nabídky Tawanu vaše tělo probudí a vaše duše se díky ní nově nadechne. Zkuste tedy například i olejovou masáž celého těla Aroma Oil či zcela unikátní masáž golfovými míčky nebo když se chcete opravdu nechat hýčkat je tu Tawan Paradise.

Salóny Tawan najdete v Praze,Brně, Karlových Varech, v Mladé Boleslavi nebo ve Špindlerově Mlýně.

TIP: Dárkové cerfitikáty Tawan

Darujte svým blízkým výjimečný dárek. Dopřejte jim zážitek dokonalé relaxace a věnujte kousek exotického Thajska, kde se nespěchá a kde stres či špatná nálada mizí pod hřejivými doteky. Dárkový certifikát připravíme dle vašeho přání na vybranou masáž či kombinaci masáží. Zvolit můžete také dárkový certifikát v určité hodnotě a obdarovaný si masáž vybere dle svého přání.

Dárkové poukazy

  • platnost 6 měsíců, kterou bezplatně prodlužujeme
  • ztracený poukaz vždy dohledáme a vystavíme vám nový
  • termín masáže si obdarovaný vybere dle svého přání
  • můžete objednat více masáží na jeden dárkový poukaz, například pro dva v jedné místnosti
  • dárkové poukazy jsou platné ve všech centrech TAWAN

Dárkové poukazy můžete kdykoli zakoupit v našich centrech bez předchozího objednání nebo si je můžete objednat online s doručením na dobírku. Doručení na dobírku zpravidla stihneme do 2 pracovních dní.

Pro další informace nás prosím kontaktujte v centrech Tawan nebo na e-mailové adrese info@tawan.cz.

www.tawan.cz/…luzby/masaze www.tawan.cz/…kove-poukazy

Fotografie

Komentáře