Proč si dopřát karboxyterapii v kosmetickém salonu, jaké jsou její výhody, jak často, jak se často označuje?

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Karboxyterapie je moderní kosmetický postup, který se používá k obnovení pružnosti pleti, snížení viditelnosti jemných linek a vrásek a k redukci celulitidy. Tento postup je založen na injekci oxidu uhličitého pod kůži, který stimuluje produkci kolagenu a elastinu, což přispívá k obnovení pružnosti pleti. Jaké jsou další výhody karboxyterapie?

Karboxyterapie může být velmi užitečná pro lidi, kteří se snaží zredukovat vrásky a jemné linky. Je to také skvělá metoda pro boj s celulitidou, protože umožňuje zlepšení mikrocirkulace a zvýšení elasticity pokožky. Karboxyterapie je bezpečná a účinná metoda pro korekci vzhledu pleti bez použití chirurgie.

Pro nejlepší výsledky je doporučeno absolvovat několik sezení. Frekvence sezení bude záviset na vašich osobních potřebách a doporučeních odborníka. Obecně je doporučeno jít na sezení každé 3 až 4 týdny po dobu 4 až 6 měsíců.

Existuje mnoho značek, které nabízejí karboxyterapii. Mezi ně patří například Carboxy, Carboxylic, Carboxytherapy a další. Před zahájením léčby byste měli poradit se svým lékařem nebo kosmetičkou o tom, která značka je pro vás vhodná.

Jak pečovat o pleť po karboxyterapii:

  • Dodržujte pokyny odborníka:

Po zákroku budete dostat pokyny od odborníka, které byste měli pečlivě dodržovat.

  • Vyhněte se slunci:

Chráníme pleť před přímým slunečním zářením, abychom minimalizovali riziko podráždění.

  • Zvlhčujte a uklidňujte:

Používejte hydratační krémy a gely, které pomáhají uklidnit a hydratovat pokožku.

  • Omezte používání make-upu:

V prvních několika dnech po terapii omezte používání make-upu, aby se pokožka mohla lépe hojit.

Očekávané výsledky karboxyterapie

Výsledky karboxyterapie mohou být viditelné již po prvních sezeních, ale optimální efekty se často dostavují postupně během několika týdnů a měsíců. Pleť bude vyhlazená, pevnější a s viditelným snížením vrásek. Očekávejte také zlepšení celkové textury a zářivosti pleti.

Výběr karboxyterapie v kosmetickém salonu může být skvělým rozhodnutím pro ty, kteří hledají efektivní a neinvazivní způsob, jak obnovit krásu své pleti. Před zákrokem se však vždy poraďte s kvalifikovaným odborníkem na krásu, který vám poskytne individuální rady a zajistí bezpečný průběh procedury.

Komentáře