I vy chcete mít řasy jako mrkací panenka?

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Kdo by nechtěl mít řasy jako mrkací panenka?! Zvláště teď v létě, kdy používáme minimum makeupu se výrazné a husté řasy samy o sobě hodí, není totiž třeba použít tolik řasenky, která se nám potom v horkém počasí stejně obtiskává na oční víčka a rozmazává všude okolo očí.

Tato novinka ze Slovenska vám krásnější řasy zaručí již v průběhu pár týdnů a vězte, že s delšími řasami sklidíte mnoho pochval, protože delší řasy opticky oko nejen zvýrazní a zvětší, ale také opticky otevřou a přivedou k oku pozornost. Pak už stačí doladit nalíčení třeba jen voděodolnou barevnou linkou nebo stíny ve svěžích letní barvách a jde se.

Co to vlastně sérum FamousLash je a z čeho se skládá?

Sérum FamousLash je kosmetický přípravek na přírodní bázi, který podporuje růst dlouhých a hustých řas. Jeho základní složkou je patentovaný́ peptid Myristoyl pentapeptid-17, který rapidně podněcuje růst Vašich řas. Podporuje tvorbu keratinu v růstových folikulech řas, který je primárním stavebním prvkem řas. Sérum je obohacené o aktivní rostlinné výtažky jako jojobový a makadamiový olej, které zajišťují efektivní vstřebávání účinné látky, přímo do folikulu řasy, čímž zaručují maximální efektivitu růstu. Zároveň v kombinaci s hyaluronátem sodným hydratují Vaši pokožku.

Jak sérum funguje?

Hlavní́ účinná látka, kterou využíva sérum FamousLash, prošla dlouhodobým klinickým testováním, které zaručuje efektivitu a nezávadnost produktu. Aktivní látka Myristoyl pentapeptid-17 rapidně podněcuje tvorbu keratínu, a tím růst řas, v důsledku toho narostou delší, hustší a zdravější. První výsledky je možné pozorovat už po dvou až třech týdnech a v průběhu dvou měsíců mohou být vaše řasy delší až o 60%. Efektivitu produktu pomáhají zvyšovat pomocné látky na přírodní bázi. Makadamiový olej pomáha vstřebávání aktivní látky do pokožky a v případě potřeby nahrazuje přírodní hydratační maz pokožky. Tyto složky u jiných produktů chybí, což způsobuje jejich neefektivitu. Hyaluronát sodný a hydrolyzované jojobové estery zabezpečují dlouhodobou hydrataci, které je nevyhnutelná pro zdravou pokožku na očních víčkách.

Jak na to?

Použití séra je velmi jednoduché. Sérum je baleno v plastovém obalu se stříbrnou nálepkou a balení velikostí připomíná řasenku, ovšem místo kartáčku obsahuje štěteček, jako na oční linky. Pomocí tohoto štětečku nanesete sérum na oční víčka, podél linie horních i spodních řas, jako byste kreslili oční linku. Štěteček se sérem by se měl dotýkat kořínků řas. Pro dosažení optimálních výsledků je třeba použít sérum dvakrát denně na čistou odlíčenou pleť. Ideálně tedy ráno před nalíčením a nanesením očního krému a večer naopak po odlíčení a očištění pleti. Sérum je třeba poté nechat vstřebat 5 minut, než začnete nanášet oční krém či makeup. Výhodou séra je také to, že může být nanášeno i na obočí, v případě, že ho máte řídké a stejně jako působí na řasy, zajistí Vám i růst hustšího obočí. Přípravek je čistě přírodní a nemá žádné nežádoucí vedlejší účinky. Obsah séra je 6ml.

Složení: Water, Glycerin, Myristoyl Pentapeptide-17, Sodium Hyaluronate, Ethoxydiglycol, Hydrolyzed Jojoba Esters, Polysorbate 20, PEG-16 Macadamia Glycerides, Acrylates / C10–30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Methylisothia­zolinone, Disodi- um EDTA

Komentáře