Revoluce v kosmetice: biologický růstový faktor

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Přejeme si mít dokonalou pleť bez vrásek, žilek, zarudnutí, akné, nebo dalších problémů, které nás mohou trápit. Předpokladem krásy je pleť zdravá, vyživená, hydratovaná. Trápí-li nás další problémy, jako jsou opary, jizvičky, popáleniny, atopický ekzém, seborea, chceme řešení.

Česká firma Kosmetika Capri vyvinula první přípravky na světě s vysokým podílem biologického růstového faktoru a proteinu laktoferin, které nám s těmito problémy efektivně pomohou.

„Takto koncipované přípravky nenabízí žádná jiná kosmetická firma na světě,“ říká Ing. Jitka Poláková, ředitelka firmy a dodává: „Loni jsme na trh uvedli značku Capramedic a pod ní jsme vyvinuli úplně nové přípravky, které výrazně zlepšují stav i vzhled pokožky při zdravotních problémech jako jsou bércové vředy, atopický ekzém, lupénka, jizvy, strie, popáleniny. Od zákaznic máme skvělé zpětné vazby, že přípravky opravdu fungují.“

Taktéž díky vysokému obsahu nativního kozího kolostra a dalších aktivních látek pomáhají produkty značky Capramedic pokožce rychleji regenerovat. Upravují kožní mikrobiom, zklidňují projevy podráždění, podporují ochrannou kožní bariéru a upravují rovnováhu hydratace pokožky. Zatím existují produkty dva. Jeden ve formě krému a druhý ve formě gelu. Lze používat pouze jeden, který si vyberete a oblíbíte, nebo můžete přípravky kombinovat.

Diaderm Creme a Diaderm Gel – Revitalizující přípravky s kozím kolostrem a máslem

Jedinečné a první kosmetické přípravky na světě s vysokým obsahem biologického přírodního růstového faktoru a antimikrobiálního proteinu laktoferinu. Přírodní komplex s obsahem probiotik pro úpravu kožního mikrobiomu. Produkty obsahují nativní kozí kolostrum.

Konzistence obou produktů je lehká a parfemace jemná bez alergenů. Přípravky mají vysoký podíl aktivních látek a látek přírodního původu, alternativní a přírodní konzervace. Jsou vhodné pro všechny typy pleti. Pro hlubokou anti-ageing omlazující a revitalizační péči doporučujeme používat 2 x denně na obličej, krk a dekolt pro zralou pleť. Dále používejte celkově plošně či lokálně u pokožky s výskytem vašeho problému alespoň 2 x denně.

Diaderm Creme pro zdravý vzhled pokožky postižené zhojenými bércovými vředy, atopickým ekzémem, lupenkou (psoriázou), rosacey, kuperózy, seborey, či dermatitidy. Diaderm Gel pro zdravý vzhled pokožky postižené zhojenými bércovými vředy, akné, mykózami, kandidózami, zhojenými jizvami, striemi a zhojenými popáleninami.

Stárnutí pleti je přirozený proces tvořený kombinací efektu času a faktory vnějšího prostředí. Tyto dva odlišné biologické procesy přímo narušují strukturu kůže i její ochrannou funkci. Dochází k úbytku funkčních tkání, jako je kolagen, elastin a mezibuněčná hmota, dochází samozřejmě i k poklesu hladiny růstových faktorů. Použitím růstových faktorů v omlazujících kosmetických přípravcích je novým anti-ageing ošetřením. Klinické studie jasně dokazují významný vliv růstových faktorů obsažených v kolostru na kvalitu pokožky.

Přípravky Kosmetiky Capri se vyrábějí v Čími u Nového Knína, jsou lokální a tím pádem způsobují minimální dopravní a skladovací zátěž, nezatěžují výrobou ani svými obaly životní prostředí, jsou 100% recyklovatelné. K dispozici jsou právě teď na e-shopu: kosmetikacapri.cz.

Fotografie

Komentáře