Rezervační systém 4fitness – maximální pohoda a efektivita pro vás i vaše zákazníky

Kategorie: Pro odborníky

Mojekrasa

Pokud provozujete salon krásy, fitness studio, wellness zařízení aj. a nabízíte hned několik různých služeb, potom se bez rezervačního systému neobejdete. Jedině díky němu budete mít přehled o vašich klientech. Právě obtíže či složité podmínky při rezervaci mohou i mnoho klientů odradit. Na trh byl nedávno uveden moderní rezervační systém 4fitness, který nabízí hned několik velmi zajímavých služeb. Jak zefektivní provoz i u vás?

4fitness – to nejsou jen online rezervace

Běžné rezervační systémy nabízí jen rezervaci na danou hodinu, tím ale většinou končí. A právě to není případ 4fitness. Je totiž kombinací hned několika efektivních funkcí, které ocení vaši klienti i vy. Obrovskou výhodou systému je jeho intuitivní ovládání. Snadno a rychle vytvoříte vše potřebné.

Funkce, které se vám všem budou zamlouvat

Systém má pro zákazníky podobu kalendáře, kam uvedete rozpisy hodin, na něž se klienti mohou přihlásit. Klienti se mohou přihlásit dokonce i přes Facebook či účet Google. Přihlášení přes Facebook funguje současně i jako reklama pro vás, protože přátelé dané osoby vidí, kam se přihlásila. Takovým klientům zkuste nabídnout například zvýhodněné ceny jako odměnu za propagaci.

Systém disponuje funkcí pro rozesílání SMS. Tu využijete v případě, kdy byla hodina zrušena a je třeba přihlášené osoby rychle informovat. Vytvářet je možné neomezené množství kalendářů a aktivit. Vaši klienti ocení, že je možné provádět platbu hned několika způsoby. Možná je platba přes GoPay i kreditní systém.

Rezervační systém 4fitness se bude hodit i při odbavování klientů u vás v salonu. Systém nabízí identifikaci klientů přes čárové kódy nebo magnetické karty. K dispozici vám bude i přehledná správa uživatelů. Uvidíte jejich aktivity a na základě těchto dat budete moci vytvářet nabídky na míru apod.

Pokud hledáte efektivní nástroj, který vám pomůže v provozu, rozhodněte se právě pro 4fitness!

Komentáře