Roční studium zaměřené na praxi? Po maturitě zvolte studium BBA

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

Nejste si jistí, na kterou školu po maturitě pokračovat nebo se vám nechce studovat nudnou teorii po dalších tři až pět let? Chcete si zlepšit postavené ve firmě nebo si založit vlastní podnik? Pak je studium BBA to pravé pro vás!

Do České republiky se konečně dostalo mezinárodně uznávané studium BBA, neboli Bachelor of Business Administration. Jak takové studium, založené na věhlasném oxfordském modelu, vlastně vypadá a k čemu vám bude titul BBA? Připravili jsme pro vás krátké shrnutí toho nejdůležitějšího.

Studium BBA, jak již název napovídá, je profesní studium zaměřené na praxi v businessu. Profesní titul BBA, které se píše za jménem, si můžete odnést například z oblíbených specializací jako je marketing, personální řízení a andragogika, nebo třeba projektové řízení či soft skills. V programech BBA se klade důraz na praktické znalosti a dovednosti a na příklady podložené reálnými situacemi. Během hodin se tedy naučíte předcházet problémům v podnikání a případně je řešit, což vás naučí odborníci z praxe. Titul BBA tak potvrzuje vaše odborné znalosti z oblasti managementu a řízení, ale také zvládnutí soft skills.

Nesporná výhoda studia BBA je jeho časová flexibilita. Ke studiu BBA na prestižním institutu ESBM (European School of Business & Management) se můžete přihlásit kdykoliv a začít kterýkoliv den v průběhu roku. Díky modernímu e-learningu (tedy online studiu) si tvoříte rozvrh dle svých časových možností a studujete ve chvílích, kdy je to pro vás vhodné. Kromě online studia máte možnost zúčastnit se tří interaktivních workshopů, které probíhají zpravidla o víkendech a jejichž termín si můžete zvolit dle svých možností. K dispozici máte také navíc online knihovnu, tím pádem může celé vaše roční studium BBA proběhnout zcela online, bez stresu a z pohodlí domova.

Ještě váháte, zda je tato moderní forma prestižního vzdělávání manažerů to pravé pro vás? Podívejte se na více informací na stránku ESBM a zjistěte, proč studium BBA slibuje nové možnosti pro váš studijní, profesní i osobní růst.

Zdroj fotografií: ESBM, Shutterstock

Komentáře