Salón krásy v Dobrušce – skvělé dojmy

Kategorie: Top salony

Mojekrasa

V zájmu každé ženy by měla být péče o sebe samu. Všechny toužíme být krásné od hlavy až k patě, počínaje vlasy, pletí, nehty, pokožkou a postavou konče atd. Mnohým z nás toho příroda, co se týče krásy, nadělila méně či více. Každá z nás však může mít šmrnc a charisma. Pro dokonalý look stačí navštívit odborníka a příslušné služby, které se o vás postarají.

Velmi dobrou volbou pro všechny ženy, žijící kolem města Dobruška o okolí, je návštěva salónu krásy, jež je situován do domu F. L. Věka. Jedná se o jediný salón nabízející pod jednou střechou tak širokou nabídku služeb v tomto okolí. A abyste věděli, co vás zde čeká, našim týmem jsem byla pověřena k osobní návštěvě a vyzkoušení nabízených služeb na vlastní kůži. V salónu jsem byla samozřejmě inkognito, abych vám poskytla co nejobjektivnější hodnocení. Předem jsem se objednala a těšila jsem se na den plný hýčkání a relaxace.

Příjemné, moderní a útulné prostředí, vynikající odbornost

Ještě před návštěvou jsem si zjistila, co vše mohu vyzkoušet. K dispozici je solárium a kolagenárium, kosmetické ošetření, manikúra, pedikúra, masáže a kadeřnictví.

Hned při příchodu do budovy mě oslovilo velmi příjemné a moderní prostředí, ve kterém jsem se cítila naprosto v pohodě.

Měla jsem chuť nechat se namasírovat, takže jsem nejprve vyrazila na masáž a využila indickou masáž hlavy a lymfodrenáž nohou. Procedury naprosto příjemné, strašně jsem si to užila a ulevilo se mi. Nádherná relaxace, která opravdu stála za to. Paní masérka má pro svou práci opravdu cit, navíc jsem od ní dostala cenné rady, jak pečovat o své tělo.

Poté jsem si nechala udělat gelové nehtíky na rukou i nohou. Požádala jsem o nail art a ještě nyní obdivuji, jak byla paní manikérka šikovná a kreativní. Nehty jsou úžasné a všem v mém okolí se velmi líbí. Je to paní na správném místě! Zaručuji, že budete maximálně spokojená.

Dále jsem si řekla, že si rozhodně nenechám ujít kolagenárium, což je novodobé solárium, které je šetrné k pleti a dokonce omlazuje. Byla jsem plná očekávání, zda získám rychlé, přirozené a zdravé opálení celého těla tak, jak je avizováno. A dámy, skvělé! Mohu opravdu doporučit! Ani jsem nepředpokládala takový výsledek a krásné opálení.

Po opálení jsem si odskočila do kadeřnictví a nechala si poradit, jaká barva a střih by měl slušel. Měla jsem sice trošku obavy, ale jsem typ, který rád experimentuje a zkouší nové věci. Byla jsem plná očekávání, zda mě nová barva a střih bude slušet. Paní kadeřnice zvolila jemné světlé tóny a vlasy celkově zkrátila a prostříhala. Už v průběhu jsem tušila, že to bude skvělá volba. Po konečné úpravě jsem koukla do zrcadla a řekla jsem si: „Holka, tobě to ale fakt sluší!“ Cítila jsem se dobře, spokojeně a zvedlo se mi sebevědomí. Nehledě na to, že jsem si proměnu fakt užila a mým vlasům to určitě prospělo.

Ošetření pleti, líčení, depilace, biostimulační laser, pulzní světlo IPL – to jsou základní kosmetické služby, které Salon krásy 17 nabízí. Požádala jsem kosmetičku o večerní líčení. Hned jsem poznala, že je to profesionálka a ví, co dělá. Ihned měla představu, jak mě nalíčit. Použila kvalitní přípravky i dekorativní kosmetiku. Celkový efekt prostě „WAU“. Připadala jsem si dobře, ač takové stavy moc často nemám.

Vracela jsem se s velmi dobrým pocitem. Prostředí i personál byl velmi příjemný, skvěle o mě bylo postaráno. Mé dojmy jsou jen a jen pozitivní. Ženy z Dobrušky, Opočna, Solnice, Nového města nad Metují, Rychnova nad Kněžnou, Náchodu a nedalekého okolí neváhejte, a objednejte se! Příjemný a profesionální personál se o vás postará s maximální péčí. Až se budete vracet po návštěvě domů, bude se cítit mnohem sebevědomější, stejně jako já. Nejen vy samotné, ale i okolí pozná, že jste pro sebe něco udělala, a jak vám to sluší.

Rezervace

Salon krásy 17 najdete na adrese Nám. F. L. Věka 17 v Dobrušce. Stačí se rezervovat na tel. č. 732 500 110 nebo 776 575 006. Možná je také e-mailová rezervace. Využít lze tyto kontakty: Petrinova.Renata@seznam.cz, Kveta.Havlinova@centrum.cz.

Komentáře