Salon Petra Měchurová představuje kolekci svých juniorských kadeřníků

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Petra Měchurová, jedna z nejvýznamnějších osobností české kadeřnické scény a majitelka stejnojmenného salonu v Praze, představila kolekci juniorských kadeřníků svého salonu.

Pod názvem „Projekt Junior“ je tato kolekce prvním z týmových projektů, které budou kadeřníci ze Salonu Petra Měchurová prezentovat v průběhu letošního jara.

Týmová práce kadeřníků junior stylistů je pro mladé dívky. Mladí kadeřníci vytvořili kolekci barev a střihů, které jsou jemné, nositelné a díky své lehkosti vhodné právě pro mladé slečny. Odstíny jsou navrženy tak, aby kombinace nebyly příliš nápadné a násilné, ale zároveň zůstaly trendy a dívčí. K jejich tvorbě kadeřníci použili přelivové semi-permanentní barvy Colorful Hair od značky L'Oréal Professionnel, což je barevná regenerace bez amoniaku, která se vymývá a vlasy po ní zůstávají krásné a zdravé. Celou kolekci provází mladistvá vzdušnost a jednoduchá krása.

Kolekci navrhnul zcela samostatně tým kadeřníků, kteří pracují v Salonu Petra Měchurová na pozici „junior stylist“. Projekt má za úkol poskytnout juniorským kadeřníkům nejen tvůrčí svobodu, ale také prohloubit jejich zkušenosti s týmovou prací při focení se vším, co k tomu patří. Petra Měchurová osobně celou kolekci zaštítila z pozice fotografky.

„Všechny kadeřníky v našem salonu charakterizuje cit a vášeň pro práci s vlasy. Všichni jsou to vzdělaní kadeřníci, kteří na sobě každý den intenzivně pracují a zdokonalují se. Moc si takového týmu vážím a těší mě, že svou práci tito kadeřníci vykonávají pod hlavičkou naší značky. Snažím se ale také podporovat jejich samostatnost a poskytnout jim co nejlepší podmínky pro vlastní vývoj. A protože práce musí být i zábava, hraji si občas při společných projektech na fotografku,“ dodala s úsměvem Petra Měchurová.

Tým Salonu Petra Měchurová je pečlivě vybírán samotnou Petrou a všichni kadeřníci procházejí jejím osobním školením předtím, než jsou jim svěřeni první klienti. Salon Petra Měchurová sídlí v Králodvorské ulici v centru Prahy a již 17 let pečuje o vlasy klientů všech věkových kategorií. Design účesu je vždy konzultován a připravován každému zákazníkovi na míru, ať už je milovníkem klasické krásy a pravidelné kvalitní péče o vlasy, nebo dává přednost moderně s nádechem extravagance.

Více informací o kadeřnickém týmu Salonu Petra Měchurová včetně kadeřníků junior stylistů naleznete na petramechurova­.cz/salony/ka­dernici/. Pro více informací o salonu samotném navštivte petramechurova.cz.

Fotografie

Komentáře