Seniorští kadeřníci ze Salonu Petra Měchurová vytvořili vlastní kolekci účesů!

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Petra Měchurová, jedna z nejvýznamnějších osobností české kadeřnické scény a majitelka stejnojmenného salonu v Praze, představila kolekci seniorských kadeřníků svého salonu. „Projekt Senior“ je druhým letošním týmovým projektem salonu po březnovém projektu kadeřníků junior stylistů.

Senior stylisté jsou zkušenější kadeřníci salonu a jejich nová samostatná kolekce je určena ženám každého věku. Při její tvorbě kladli důraz na detaily tak, aby konečný výtvor každého z kadeřníků skutečně vystihoval jeho rukopis.

David Klíč, kterému se v salonu přezdívá „mistr na mikáda“, vytvořil polodlouhý účes s dominantní ofinou ve výraznějším zrzavém odstínu, k jehož finální úpravě použil jemné zvlnění, aby celému účesu dodal nadýchanou lehkost.

Veronika Králová miluje jemnost a ženskost v netradičních barevných kombinacích a inspiruje se ležérností ve střizích i barvách. Právě na to vsadila při tvorbě vzdušného, až vílovsky rozevlátého účesu s šedostříbrným probarvením, vhodným pro blonďaté i šedivějící vlasy.

Třetím z kadeřníků senior stylistů je Michal Sladký. Má blízký vztah k módnímu průmyslu a často připravuje modelky na přehlídky. V účesech rád využívá kombinace klasiky a kreativity, což vystihuje jeho výtvor s výraznou, striktně upravenou klasickou ofinou, detailně probarvenou odvážnějšími odstíny oranžové, růžové a fialkové.

Barvy použité při tvorbě nové kolekce pochází od francouzského L’Orealu. Jeho současným trendem je technika probarvení „baleáž“ využívající jemné odlesky, které se prolínají a vzájemně na sebe navazují. „Projekt Senior“ je součástí snahy Petry Měchurové poskytovat všem svým kadeřníkům ty nejlepší podmínky pro samostatný kariérní rozvoj a tvůrčí svobodu. Petra na týmové projekty kadeřníků dohlíží skrze objektiv jako fotografka.

„Je pro mě strašně pěkný pocit dívat se, jak se kadeřníci při své každodenní práci v salonu zdokonalují. Vytváří střihy i barvy na míru každému zákazníkovi a nachází si svůj vlastní styl, který je charakterizuje. Při tvorbě kolekce Projekt Senior dostali úplnou volnost a já myslím, že se jim právě toto podařilo prostřednictvím účesů skvěle vyjádřit!“

Tým Salonu Petra Měchurová je pečlivě vybírán samotnou Petrou a všichni kadeřníci procházejí jejím osobním školením předtím, než jsou jim svěřeni první klienti. Salon Petra Měchurová sídlí v Králodvorské ulici v centru Prahy a již 17 let pečuje o vlasy klientů všech věkových kategorií. Design účesu je vždy konzultován a připravován každému zákazníkovi na míru, ať už je milovníkem klasické krásy a pravidelné kvalitní péče o vlasy, nebo dává přednost moderně s nádechem extravagance.

Více informací o kadeřnickém týmu Salonu Petra Měchurová včetně kadeřníků senior stylistů naleznete na petramechurova­.cz/salony/ka­dernici/. Pro více informací o salonu samotném navštivte petramechurova.cz.

Fotografie

Komentáře