Seznam 10 nejvyužívanějších služeb v salonech krásy

Kategorie: Vy a jenom Vy

Mojekrasa

Koncept salonů krásy má kořeny v historii, která sahá až do starověkého Egypta, kde se ženy staraly o své vlasy, nehty a pleť pomocí různých přírodních přípravků a olejů. V průběhu času se tento trend rozšířil do dalších kultur a období, a v moderní době se rozvinul do celosvětového průmyslu krásy. První salon krásy, který se zaměřoval výhradně na vlasy, byl otevřen v Paříži v roce 1902 a od té doby se salonový průmysl krásy rychle rozvíjel. Dnes jsou salony krásy běžnou součástí městské krajiny a poskytují širokou škálu služeb, aby uspokojily požadavky moderních zákazníků.

Stříhání a styling – Služba stříhání a stylingu je jednou z nejvyužívanějších služeb v kosmetickém salonu. Zahrnuje zastřihování, stříhání nebo tvarování vlasů a také jejich styling způsobem, který doplňuje rysy klienta.

Barvení vlasů – Barvení vlasů je oblíbená služba, která zahrnuje nanášení barvy na vlasy pro změnu přirozené barvy vlasů. To lze provést pro zakrytí šedivých vlasů nebo přidáním melírů a podsvícení pro více rozměrný vzhled.

Manikúra a pedikúra – Služby manikúry a pedikúry zahrnují čištění a tvarování nehtů, stejně jako nanášení laku na nehty nebo nail art pro zvýraznění jejich vzhledu. Součástí této služby může být i masáž rukou a nohou.

Ošetření obličeje – Ošetření obličeje je služba, která zahrnuje hloubkové čištění, peeling a zvlhčení obličeje pro zlepšení celkového vzhledu a zdraví pleti. Součástí této služby může být i masáž obličeje a aplikace masky.

Odstranění chloupků /epilace/depilace – depilace je služba odstraňování chloupků, která zahrnuje aplikaci teplého vosku na pokožku a jeho odstranění spolu s chloupky. Tuto službu lze provádět na různých částech těla, jako jsou nohy, paže, podpaží a oblast bikin.

Tvarování a barvení obočí – Úprava a barvení obočí je služba, která zahrnuje úpravu obočí tak, aby doplnila tvar obličeje klientky, a aplikaci barviva na obočí pro zvýraznění jeho barvy a tloušťky.

Aplikace make-upu/líčení – Služba nanášení make-upu zahrnuje aplikaci make-upu pro vylepšení přirozených rysů klienta a vytvoření požadovaného vzhledu. Tuto službu lze provést pro zvláštní příležitosti, jako jsou svatby a večírky.

Samoopalovací nástřik – Sprejové opalování je služba, která zahrnuje nanesení jemné mlhy opalovacího roztoku na pokožku pro vytvoření sluncem políbeného vzhledu bez škodlivých účinků UV záření.

Prodlužování řas – Prodlužování řas je služba, která zahrnuje aplikaci jednotlivých syntetických nebo přírodních vláken na přirozené řasy klientky, aby se vytvořil plnější, delší a dramatičtější vzhled.

Prodlužování vlasů – Prodlužování vlasů je služba, která zahrnuje přidání syntetických nebo přírodních vlasů k přirozeným vlasům klienta a vytvoří tak delší, plnější nebo objemnější vzhled. Tuto službu lze provést pomocí různých metod, jako jsou clip-in, tape-in ​​a všití.

Komentáře