Seznamte se s Kawaii! Je tu nová vlasová péče inspirovaná Japonskem (Novinka: FRESHLIGHT)

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

Kawaii je japonský životní styl inspirovaný street style umělci. Oslavuje vše roztomilé a veselé a jeho podstatou je pocit štěstí. Protože čím šťastněji se cítíte, tím atraktivnější a sebevědomější jste. Kawaii styl inspiroval výrobce vlasové kosmetiky Henkel Beauty Care a vznikla nová řada vlasové péče FRESHLIGHT. Ta přináší pozitivní Kawaii vibrace do každodenní zkrášlovací rutiny po celém světě. Čtyři FRESHLIGHT produktové řady s poutavým barevným designem, který vytvořil známý Sebastian Masuda, nejsou jen krásné na pohled. Díky unikátním recepturám budou vlasy díky nim úžasně vypadat i vonět.

Nyní Kawaii přichází k vám! Slovo Kawaii v japonštině znamená “sladký” nebo “roztomilý”. Reprezentuje pozitivní životní styl inspirovaný japonskými street style umělci, zejména z oblasti tokyjského Harajuku. Šťastný, roztomilý a barevný Kawaii trend perfektně ztělesňují panenky Blythe™. Se svýma nezaměnitelnýma, velkýma kulatýma očima a roztomilým pohledem se panenky Blythe™ staly módní a trendy ikonou, která si získala obrovskou mezinárodní popularitu. Nyní je budou jejich příznivci vídat i na nových produktech vlasové péče FRESHLIGHT od Henkel Beauty Care.

Nová úžasná produktová řada vlasové péče FRESHLIGHT vás upoutá na první pohled. Její okouzlující, zářivý a jedinečný design byl vytvořen slavným japonským Kawaii uměleckým ředitelem Sebastianem Masudou. Neobvyklé lahvičky, barevné balení a roztomilé Blythe™ – to vše vám přinese kouzelný Kawaii styl až do vaší koupelny a zanechá bezstarostný pocit pohody. Čtyři produktové řady tvoří celou značku, každá je zastoupena jinou panenkou Blythe™.

Nová řada nabízí variant Magnolia&Repair (Magnólie a Regenerace), Peony&Smooth (Pivoňka a Uhlazení), Waterlily&Moisture (Vodní lilie a Hydratece) a SunflowerOilElixir (Elixír ze slunečnicového oleje) v zářivě růžových, modrých a žlutých barvách. Každá z řad se stará o základní potřeby vlasů.

Tyto produkty vlasové péče ale nemají jen Kawaii obličej. Jejich bohaté vyživující ingredience v kombinaci s květinovými extrakty vytvoří z vlasů uhlazenou a zářivou korunu vaší krásy. Výsledkem jsou krásné, květinami provoněné vlasy – skvělé pro dokonalý Kawaii pocit po celý den.

Portfolio vlasové péče FRESHLIGHT:

Magnolia&Repair (Magnólie a Regenerace)

Šampon, kondicionér a vlasová maska v růžové regenerační řadě hloubkově vyživuje a regeneruje vlasy. Bergamot a červené ovoce se mísí s orchidejí a divokou růží pro nádherně jemnou a podmanivou vůni.

  • Šampon FRESHLIGHT Magnolia&Repair, 300 ml – 129,90 Kč

Regenerující receptura s výtažkem z magnolie regeneruje vlasy zevnitř ven. Pro regenerované a odolné vlasy.

  • Balzám FRESHLIGHT Magnolia&Repair, 300 ml – 129,90 Kč

Regenerující receptura s výtažkem z magnolie regeneruje vlasy zevnitř ven. Vlasy se lépe rozčesávají a jsou odolnější proti poškození.

  • Maska FRESHLIGHT Magnolia&Repair, 300 ml – 129,90 Kč

Hloubkově pečující maska s keratinem a výtažkem z magnólie posiluje vlasy a poskytuje intenzívní regeneraci zevnitř ven.

Peony &Smooth (Pivoňka a Uhlazení)

Řada vlasové péče s růžovou pivoňkou se skládá z šamponu a kondicionéru. Tato řada krotí a uhlazuje vlasy, bojuje s krepatěním. Nádherná vůně jablek, hrušek a červeného ovoce smíchaná s pivoňkami a pomerančovými květy stimuluje smysly.

  • Šampon FRESHLIGHT Peony &Smooth, 300 ml – 129,90 Kč

Vyživující receptura s keratinem a výtažkem z pivoňky udělá z neposlušných vlasů uhlazené a hedvábné a zanechá krepatost u ledu.

  • Balzám FRESHLIGHT Peony &Smooth, 300 ml – 129,90 Kč

Vyživující receptura s keratinem a výtažkem z pivoňky zkrotí krepatost, pro uhlazené, hedvábné vlasy, které se dobře rozčesávají.

Waterlily&Moisture (Vodní lilie a Hydratace)

Modrou řadu tvoří šampon, kondicionér a neoplachovací kondicionér s keratinem a výtažkem z vodní lilie, který dodává vlasům odlehčenou péči a výživu. Její svěží vůně je tvořena grepem, malinami, růží a tóny vodní lilie.

  • Šampon FRESHLIGHT Waterlily&Moisture, 300 ml – 129,90 Kč

Receptura s výtažkem vodní lilie poskytuje normálním a jemným vlasům odlehčenou péči.

  • Kondicionér FRESHLIGHT Waterlily&Moisture, 300 ml – 129,90 Kč

Lahodná hydratující receptura s keratinem a výtažkem z vodní lilie poskytuje vzpruhu normálním až jemným vlasům a regeneruje je zevnitř.

  • Bezoplachový balzám FRESHLIGHT Waterlily&Moisture, 200 ml – 129,90 Kč

Neoplachovací hydratující receptura s keratinem a výtažkem vodní lilie poskytuje vzpruhu normálním až jemným vlasům a hydratuje je uvnitř i navenek.

SunflowerOilElixir (Elixír ze slunečnicového oleje)

Sérum ve slunečnicové řadě je zářivě žluté a bohatě vyživující, proměňuje suché a matné vlasy v letní záři. Vůně bergamotu, mučenky a vanilkového květu přináší vašim vlasům dotek slunce.

  • Sérum FRESHLIGHT SunflowerOilElixir, 50 ml – 129,90 Kč

Nezatěžující olejové sérum pro nádherný lesk a upravené vlasy – od kořínků ke konečkům.

Hasbro (NASDAQ: HAS) je globální společnost zabývající se hrami a zábavou, která se zavázala k vytváření nejlepších herních zážitků na světě. Od hraček a her až po televizi, filmy, digitální hry a spotřební zboží nabízí Hasbro celou řadu způsobů, jak mohou zákazníci poznávat její ikonické značky, včetně NERF, MY LITTLE PONY, TRANSFORMERS, PLAY-DOH, MONOPOLY, BABY ALIVE a MAGIC: THE GATHERING, stejně jako značky předních obchodních partnerů. Prostřednictvím svých zábavních značek, Allspark Pictures a Allspark Animation, společnost buduje své značky globálně díky skvělému vyprávění a obsahu ve všech oblastech. Společnost Has bro se zavázala, že prostřednictvím společenské odpovědnosti a filantropie udělá ze světa lepší místo pro děti a jejich rodiny. Značka Hasbro se umístila na 1. místě v žebříčku 100 Best Corporate Citizens za rok 2017, který sestavuje časopis CR Magazine, a Institut Ethisphere ji označil za jednu z nejvíce etických společností světa za posledních sedm let. Další informace naleznete na adrese hasbro.com a společnost mužete sledovat i na Twitteru (@Hasbro & @HasbroNews) a na Instagramu (@Hasbro).

Blythe™ je obchodní značkou Hasbro a je používána s dovolením. © 2018 Hasbro. All rightsReserved. Licensed by Hasbro.

Fotografie

Komentáře