Sothys Paris – maska pro okamžitý lifting - recenze produktu

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Plátýnkové masky jsou velkým hitem několika posledních let. Ani značka Sothys Paris nezůstala pozadu a přináší luxusní a inovativní produkt v podobě masky na obličejové kontury.

Jak obstála maska v redakčním testování? Zaručí vám Sothys Paris masque stretch ovale parfait (perfect shape stretch mask) opravdu okamžité vypnutí kontur?

Plátýnkové masky nejsou na trhu žádnou novinkou. Kombinují v sobě vysoký obsah účinných látek spolu s jednoduchostí používání. Značka Sothys ovšem šla ještě dál a vytvořila masku, která využívá i mechanický efekt plátýnka, ve kterém jsou napuštěny účinné látky.

Sothys Textilní vypínací maska pro dokonalé kontury je ideální péčí pro pleť, která již začíná jevit známky stárnutí. Obsahuje extrakt z kmenových buněk ibišku který je velmi cennou ingrediencí v anti age kosmetice. Kmenové buňky pomáhají obnovit hutnost textury pleti, a tím jí i vrátit její přirozenou pevnost. Najdete zde také výtažek ze speciálního druhu mořských řas či extrakt z mandlí. To vše má vrátit vaši pokožku o několik let zpět.

Co je na masce jedinečné, je její forma. Jedná se o pružnou textilii, jež obepíná dokola kontury vaší tváře, a tím mechanicky působí proti gravitaci. Tím je umocněn efekt účinných látek. Aplikace je velice snadná a příjemná, plátno je dostatečně napuštěné a tvar masky se přizpůsobí jakémukoliv obličeji.

Efekt je pak skutečně okamžitý. Již po patnácti minutách vidíte rozdíl. Já bych jej přirovnala k důkladné obličejové masáži, ovšem – bez práce. Pokud tedy ne vždy najdete čas nebo sílu na masáž obličeje, a přesto si chcete vychutnat efekt rychlého vypnutí pokožky, tak tuto masku doporučím. Výsledek jsem viděla zejména na ochablé pokožce v okolí hran čelisti, kde byl účinek opravdu výrazný. Maska obličej nijak nepodráždila, naopak příjemně chladí a pokožka je po použití vypnutá a hydratovaná.

Jedná se o instantní lifting, avšak bez námahy nebo snad bez zásahu plastického chirurga. Myslím, že tuto masku ocení všichni ve věkové kategorii nad 35 let a zejména po ránu či před speciální událostí může být pro vaši pleť příjemnou vzpruhou.

Masku pro okamžitý lifting od Sothys Paris lze zakoupit ve vašem kosmetickém salonu Sothys Paris.

Mohlo by vás zajímat:

Fotografie

Komentáře