Sothys Paris představuje novou péči na noc

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Hledání toho nejlepšího krému, který by vyhladil pleť a vrátil čas o pár vrásek zpět, nikdy neskončí. Nádherná a pružná pleť je nejlepším módním doplňkem ženy. Aby neztrácela jas a mladistvou svěžest, je dobré ji věnovat patřičnou a dokonalou péči… zejména v noci.

Sothys Paris můžeme považovat za vůdčí mezinárodní značku, kterou používají profesionálové v institutech krásy a hotelech po celém světě. K exkluzivním značkám se řadí díky vysoké kvalitě a účinnosti. Produkty zakoupíte výhradně v kosmetických salonech, protože jen tak může být zaručeno odborné doporučení na míru vašemu stavu pleti pro vaši maximální spokojenost.

Na podzim 2021 se „must-have“ řadou této profesionální značky stává noční péče nOctuelle™.

Tato vysoce účinná omlazující řada noční péče efektivně spojuje sílu stabilizovaného vitaminu C s rostlinnými výtažky a kolagenem. Nyní je navíc vhodná pro všechny typy pletí, i citlivou.

V řadě nOctuelle™ nově najdete 2 nové produkty a oba slouží k velmi intenzivní regeneraci pleti během noci.

Obnovující noční krém

Prémiový noční obnovující krém se zaručeným účinkem díky vysokému obsahu aktivních látek – dvojitého kolagenu, účinného AHA komplexu a výtažku z organického černého rybízu – které viditelně vyhladí vrásky, vypnou a oživí pleť. Již po 30 dnech používání bylo více než 90 % žen spokojeno s vyhlazujícím a obnovujícím účinkem krému a všichni, kdo krém používali, si pochvalovali pocit odpočaté pleti ihned po probuzení. * Nejvíce asi nadchne ty z vás, které na své pleti pozorujete únavu a rostoucí počet vrásek. Společně se svým novým složením je další velkou výhodou také příjemná textura, díky které stačí nanášet opravdu malé množství a produkt vám tedy vydrží déle, než jste u nočních krémů zvyklé.

Příjemným bonusem je nevtíravá květinová vůně, která již při otevření navodí pocit odpočinku. Výběr zvláště relaxačních esenciálních olejů v tomto produktu působí synergicky na centrální nervový systém a vytváří pocit klidu, harmonie a relaxace.

Krém se nanáší každý večer na důkladně očištěný obličej a krk, ihned po aplikaci séra. Výsledkem je po ránu zregenerovaná a vyhlazená pleť bez známek únavy, která působí prozářeně a mladistvě.

Druhým produktem je Sérum v kapslích s vitaminem C

Nový krok, který jednoduše, ale účinně rozšíří vaši noční péči o pleť. Tyto jedinečné mikroampule, které jsou rostlinné a 100 % biologicky odbouratelné, dodávají vaší pokožce správné množství čistého vitaminu C (20 %) a nabízí efektivní řešení pro pevnou pleť bez vrásek a pigmentových skvrn.

Jednorázové kapsle zamezují vystavení přípravku dennímu světlu, vzduchu a vodě a zároveň poskytují pohodlné dávkování. Pro co nejefektivnější výsledek aplikujte sérum na zcela vyčištěnou pleť. Kapsli stačí jemně zmáčknout ve vrchní části a obsah nanést na obličej i krk. V balení naleznete 60 kapslí, které vám vystačí na doporučenou dobu užívání – dva měsíce.

Veškeré produkty Sothys Paris zakoupíte pouze ve spolupracujících salonech.

Více informací naleznete na www.sothys.cz.


*Samotestování 22 osob, které používaly noční krém 30 dní.

Fotografie

Komentáře