Soutěž o poukázku do wellness M Spa v hotelu Emblem na Praze 1!

Kategorie: Soutěže

Mojekrasa

Potřebujete se zrelaxovat? Soutěžte s námi! Vítejte v soutěži o poukázku do wellness M Spa v hotelu Emblem na Praze 1. Poukaz můžete využít i jako dárek pro své nejbližší na svátek sv. Valentýna.

The Emblem Hotel Prague a M Spa

Hotel Emblem najdete v ulici Platnéřská 19 v Praze. Wellness M Spa jsou klidné relaxační lázně v nejvyšším patře hotelu, kde vládne pohoda. Fitness centrum lze navštívit 24 hodin denně, wellness je otevřeno Po – Pá 13:00–21:00, So – Ne 12:00–21:00. Najdete zde wellness zahrnující saunu, páru, Kneippův chodník, relaxační místnost a střešní terasu s vířivkou, ze které je nádherný výhled na Staré město a Pražský hrad, kde si můžete vychutnat i láhev Prosecca. Jde o skvělý prostor k odpočinku a dobytí energie přímo v centru Prahy.

Dopřejte si hydromasážní vanu jacuzzi

Hydromasážní systém vířivky jacuzzi s cirkulací vzduchu a tlakové vody slouží pro masážní a relaxační koupele. Vodní trysky zajišťují hydromasáž bodovými, rotačními a nastavitelnými tryskami pro intenzivní masáž celého těla.

Vzduchové trysky zajišťují perličkovou koupel s jemnými bublinkami pro jemnou masáž a unikátní relaxaci. Vířivka uvolní svaly, usnadní regeneraci i rehabilitaci, eliminuje artrózu i revma. Prohřívá tělo, zlepšuje krevní oběh i tok lymfy, má blahodárné účinky na organismus, prospívá pokožce i psychice a odbourává stres i nervozitu.

Podmínky soutěžení:

  1. Soutěžíme 14 dní (27. 1. – 9. 2. 2023 do 23:59 hod.)
  2. Sledujte IG profil Salony-krasy.cz
  3. Sledujte IG profil Emblem hotel
  4. Odpovězte na soutěžní otázku níže a označte 1 osobu, se kterou byste rádi strávili 3 hodiny v oáze klidu – M Spa

Soutěžní otázka:

Jakou kosmetiku M Spa používá na masáže a ošetření pleti?

Nápověda: odpověď na soutěžní otázku najdete na webových stránkách M Spa

Výhra

  • 1 výherce
  • 3 hodiny v oáze klidu – poukaz na 3 hodiny v M Spa (1h jacuzzi a 2h wellness) v hodnotě 5 000 Kč

Díky soutěži můžete vyhrát pronájem na 1 hodinu ve vířivé vaně jacuzzi na střešní terase a 2 hodiny ve wellness pro 2 osoby. Krásné 3 hodiny můžete strávit v páru na svatého Valentýna, se svou kamarádkou či kamarádem, sestrou či matkou, nebo jej věnovat jako dárek. Cena dané procedury v rámci výhry je 5 000 Kč.

>>>Chci soutěžit<<<

Komentáře