Stáj formule 1 Williams Racing navázala partnerství se značkou Rexona

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

V roce 2015 podepsala společnost Unilever víceletou spolupráci se závodní stájí formule 1 Williams Racing. Díky partnerství přináší Rexona letos limitovanou edici pánských antiperspirantů Williams Racing. Ta byla vytvořena tak, aby i v těch nejvypjatějších momentech chránila závodníky či ostatní aktivní muže před pocením po dobu 48 hodin. Stejně jako všechny antiperspiranty Rexona obsahuje i limitovaná novinka patentovanou technologii Motionsense TM fungující na principu postupného uvolňování vůně.

Williams Racing – limitovaná edice

antiperspirantů Rexona

Antiperspirant Williams Racing od značky Rexona byl vyvinut za účelem té nejvyšší ochrany proti pocení nejen pro jezdce a jejich tým, ale i pro všechny aktivní muže, a to až po dobu 48 hodin. Stejně jako všechny antiperspiranty Rexona, i limitovaná edice Williams Racing obsahuje patentovanou technologii Motionsense TM . Ta je založena na přítomnosti mikrokapslí s vůní, které díky tření při pohybu postupně praskají a uvolňují tak svěžest během celého dne. Čím více se člověk pohybuje, tím intenzivněji je přítomnost antiperspirantu cítit. Pánská řada Williams Racing od značky Rexona vyniká svojí energickou vůní, jíž dominují tóny bylin okořeněné svěžím citrusem a zelenými akcenty. Nová řada Williams Racing je k dostání v podobě spreje nebo tuhého antiperspirantu za nezávaznou doporučenou spotřebitelskou cenu 77, 90 Kč.

Spolehlivé partnerství

Automobilové závody jsou zaměřeny na rychlost, přesnost a dovednosti, na okruhu se ale vše může změnit během jediné sekundy. Celé stáje musí čelit nečekaným a často namáhavým momentům. Pánské antiperspiranty Rexona s technologií Motionsense TM na tyto vypjaté chvíledokáží reagovat a chránit tak před nepříjemným zápachem jak jezdce a jejich realizační tým, tak i všechny ostatní muže, kteří jsou často v pohybu. Právě proto se značka Rexona stala oficiálním partnerem stáje Williams Racing a vytvořila limitovanou edici antiperspirantů, s níž dokáže závodní tým čelit výzvám i řešit nenadálé situace s klidem a v pohodlí.

Fotografie

Komentáře