Svěřte své obočí a řasy do rukou specialistů

Kategorie: Top salony

Mojekrasa

Jako druhou největší specializací po kosmetice, se salon krásy Dolce Diva zaměřuje na péči o řasy a obočí. Trend umělých řas trvá už několik let, ale je velmi důležité, abyste navštívili opravdového profesionála. Salon Dolce Diva má všechny zaměstnance proškolené, u výrobků dbá na vysokou kvalitu, složení, údaje o výrobku dle zákona a další důležité informace. Nakupuje veškeré produkty s atesty a potvrzení o nezávadnosti.

Pokud toužíte po krásných řasách, které budou každý den upravené a ještě ke všemu bez každodenní práce před zrcadlem, je pro Vás volba prodloužených řas ideální.

Salon Dolce Diva nabízí prodlužování řas metodou řasa na řasu.

Před aplikací probíhá konzultace, kdy Vám profesionální řasařka doporučí nejlepší variantu přímo pro Vás. Nabízíme 10 délek, 4 šířky a 5 typů zatočení řas – od přirozeného vzhledu, jemného zatočení, až po výrazné a husté řasy. Velmi oblíbené jsou 3D Nano řasy (najdete je i pod názvem Hollywood řasy, Objemové řasy, Volume řasy). U objemových řas se na Vaší řasu nalepí 3–5 nano řas, tudíž je výsledný efekt mnohem výraznější. http://dolcediva.cz/…ani-ras.html

Jestliže volíte raději přirozenější vzhled, ale Vaše řasy jsou rovné, salon Dolce Diva poskytuje novinku v oblasti tvarování vlastních řas. Dlouhé, svůdné a zdravé řasy pomocí speciální techniky Lash Lifting a Lash Botox Bomb. Pomáhají k zatočení, zvýraznění řas, totální regeneraci a vede k omlazení oka, zvětšení objemu řas a posílení růstu.

Technika Lash Lifting spočívá v napnutí a zatočení řas na speciální silikonovou formu pomocí tekutin. Výsledným efektem jsou zatočené a zvýrazněné řasy.

Lash botox bomb je kombinace lash liftingu s botoxem na řasy. Díky Lash botox bomb dokáže řasa pojmout velké množství výživy, keratinu a vody a dvojnásobně zvýší svůj objem. Uzdravuje, urychluje růst a posiluje přírodní řasy.

Váš výraz v obličeji však nedělá pouze make-up či nalíčené řasy, ale především tvar, hustota a barva Vašeho obočí.

Kosmetické studio Dolce Diva nabízí profesionální prodlužování a zahuštění obočí, kdy Vám na přírodní obočí nalepí speciální syntetické chloupky, které krásně dotvarují Vaše obočí. Před aplikací prodlužování obočí Vás čeká bezplatná konzultace, při které Vám doporučíme vhodný typ.

Úplnou novinkou v salonu Dolce Diva je jedinečná metoda úpravy a barvení obočí s dlouhotrvajícím účinkem – Brow Henna. Obočí vám vyměříme do dokonalého tvaru, nabarvíme speciální bio hennou a dočistíme tvar pomocí depilačního vosku. Bio henna krásně drží nejen na chloupcích, ale i na kůži. Pokud Vám tedy v nějakých místech chloupky chybí, hravě si s tím poradíme. Krásné obočí Vám vydrží 3–5 týdnů.

Tip na závěr

Dolce Diva začala od roku 2014 poskytovat mobilní služby až ke klientům domů nebo na určené místo. Tyto služby jsou velice oblíbené zejména v případě svatby či firemních akcí, kdy se náš tým zcela postará o dokonalý vzhled zúčastněných.

Více informací o službách Dolce Diva najdete na www.dolcediva.cz nebo se nám ozvěte telefonicky +420 775 568 666 či na e-mail dolcediva@dolcediva.cz.

Foto: archiv Dolce Diva

Fotografie

Komentáře