Světové trendy v boji s vráskami a časem

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Na udržení mladistvého vzhledu se v poslední době čím dál více zaměřuje pozornost. S pozdějším odchodem do důchodu se lidé chtějí na trhu práce udržet co nejdéle a proto chtějí vypadat mladistvě a vitálně. Pro tělo náročné zákroky plastické chirurgie dokáží bezesporu divy, ale lze jí dnes již předejít.

Stále více klientů se se obrací na odborníky již při počátečních příznacích věkových změn. Mohou tak tak vypadat mladě a přirozeně co možná nejdéle, a to bez použití ne vždy přirozené plastiky.

Zeptali jsme se MUDr. Synkové z plzeňského Institutu Krásy, který je největším komplexním estetickým centrem v kraji, jaké jsou největší současné trendy v boji s časem a které zákroky jsou nejpopulárnější. „Mezi ženami po celém světě se vždy rozkřiknou účinné novinky velice rychle. A ani u nás tomu není jinak. Proto když jsme z posledních dvou významných světových dermatologických kongresů v Paříži a Monaku přivezli nejvíce odbornou veřejností oceňované novinky, velice rychle si je oblíbily i naše zákaznice,“ svěřila se MUDr. Synková vedoucí lékařka a anti-ageing specialistka Institutu Krásy v Plzni. Pojďme se podívat o jaké novinky se jedná.

Prime Lifting, Magický lifting, Lunchtime FaceLift, Mezonitě…

Různé názvy, jedna novinka, která znamená převrat v liftingu obličeje jak je chápán dnes. Dokáže nechirurgicky bez skalpelu, anestezie a obvazů zpevnit, pozvednout a navrátit kontury stárnoucímu a vlivem gravitace a ztráty kolagenu povadajícímu obličeji. Jedná se o zanedbatelně a minimálně invazivní vektorový lifting. Pomocí jehly se do povolených tkání aplikují vstřebatelné mezonitě. Zde pak stimuluji tvorbu kolagenu, vytvoří jakousi nosnou a zpevňující „kostru“ ve formě nové kolagenové sítě. Zcela hypoalergení nitě se během 6 až 8 měsíců zcela bezpečně rozloží, ale následné vypnutí a lifting tkání obličeje či částí těla přetrvá až 2 roky. Zákrok lez podle potřeb pleti jakkoliv opakovat. Prime Lifting je vhodný pro všechny drobné vrásky, pokleslé obočí, nasolabiální záhyby a koutky úst, jakýkoliv nerovný povrch kůže, ochablou či povislou kůži kdekoliv na těle, atd. Bez anestezie, řezu a jizev, bez rekonvalescence, modřin, otoků a s okamžitým efektem!

 

Vice informací na www.institutkrasy.cz

Redensity II

To je název pro účinné řešení kruhů nebo propadů pod očima. Redensity II je zázrak laboratoří Teosyal a naprosto průlomové ošetření očního okolí. Pokožka očního okolí je velmi jemná a snadno tak podléhá mnoha negativním vlivům. Stává se snadno narušenou, průsvitnou a proto vzniká modravý nádech, kruhy a propady pod očima, které pak působí unaveným až strhaným dojmem a přidávají věk celkovému vzhledu obličeje. Redensity II spojuje jemnou výplňovou techniku na bázi kyseliny hyaluronové s mezoterapií aktivních látek. Vůbec poprvé je tato technika určena speciálně právě pro oční okolí. Tato synergická kombinace hydratuje a obnovuje strukturu jemné pokožky očního okolí, rovnoměrně se rozprostře a přirozeně vyplní propady a kruhy pod očima, obnovuje pružnost pokožky, srovnává se tvar a hustota pokožky a obnovuje se její schopnost opět odrážet světlo. Mizí kruhy pod očima, rozzáří se obličej a navíc dochází i k vyhlazení vrásek očního okolí.

 

Vice informací na www.institutkrasy.cz

Dermální výplně Revofil

Jedná se o omlazení a odstraňování vrásek dermálními výplněmi nové generace. Jedná se o špičkové dermální výplně na bázi tělu vlastní kyseliny hyaluronové, s velmi pomalým vstřebáváním a vysokou biokompatibilitou. Tento nejefektivnější způsob vyhlazení vrásek, tvarování a zpevňování kontur obličeje a rtů patří mezi nechirurgické metody s okamžitým efektem, dlouhotrvajícím účinkem (6 – 12 měsíců) a minimální zátěží pro klienta. Díky výplním dodáváme objem tam, kde je zapotřebí. Proto se výplně hodí ke korekci vrásek v okolí úst, na kořeni nosu, v očních partiích, ale i k modelaci kontur, zvětšování rtů a korekci některých jizev. Tyto špičkové výplně získaly na světových kongresech mnohá ocenění.

 

Vice informací na www.institutkrasy.cz

Mezoterapie – Bioidentická revitalizace

Jedná se o nechirurgické omlazení a regeneraci pokožky obličeje, dekoltu a krku, ale také například hřbetu rukou. Mikrojehličkami se do střední vrstvy kůže aplikují speciální aktivní látky. Ty obsahující vysoké koncentrace vitamínů, aminokyselin a koenzymů a tělu vlastní kyselinu hyaluronovou, která je důležitým stavebním prvkem kůže. Intenzivně hydratuje, následně vypíná a zpevňuje reliéf pokožky. Spolu s ostatními látkami má zásadní význam pro regeneraci. Samotné mikrojehličky zvyšují cirkulaci krve a lymfy. Tím výrazně podporují regenerační schopnosti pokožky, přirozeně podněcují tvorbu kolagenu a nových buněk. Vypne se tak kůže a vyrovnají středně hluboké vrásky.

Mezoterapie se mohou lišit složením svých aktivních účinných látek: Mezoterapie s gelovou substancí kyseliny hyaluronové, ve formě hydroliftingu, s výživou, s placentou, komplexy vitamínů, s kmenovými buňkami či zpevnění pleti koktejlem křemíku a nezasíťované kyseliny hyaluronové, vhodné i na strie a extra povadlou pleť. Existují také mezoterapie léčící celulitidu, k redukci tukových zásob či k podpoře růstu vlasů. Jedná se o bioidentické látky, které by pleť měla přirozeně obsahovat, případně tělu vlastní látky, které pleť stimulují a výrazně omlazují.

 

Vice informací na www.institutkrasy.cz

Nejmodernější laserová technologie

Laserová technologie dnes velice pokročila a také Institut Krásy v Plzni se může pyšnit vysoce výkonným lékařským laserem pro estetické zákroky, který patří k naprosté technologické špičce užívané v rámci České republiky. Laser má nejostřejším paprsek a zároveň s dvojnásobné jištění pro přesný přenos energií a čistotu paprsku. Disponuje všemi potřebnými certifikacemi kvality a bezpečnosti, mezi nimiž také mezinárodní certifikací ISO, medicínskou CE pro Evropskou Unii a nejpřísnější americkou FDA. Nabízí tak účinné řešení na široké spektrum problémů a nežádoucích projevů kůže během několika minut, bezbolestně, bez rizika a bez fronty v nehezkých čekárnách nemocnic. Mezi ty nejpopulárnější patří: Odstranění chloupků, tetování a permanentního make-upu, melasma a pigmentací, žilek, cévek a cévních projevů. Léčba metliček, hemangiomu (ohně), flameus, rosacea (růžovka) a varixů (křečových žil). Odstranění znamének, kožních výrůstků, bradavic, lézí a névů. Vyhlazení a redukce jizev, strií, akné a pórů. Omlazení a vypnutí pleti, hloubková stimulace kolagenu, laserová rejuvenace, redukce a vyhlazení vrásek. Tento laser je bezpečný pro většinu fototypů, nevznikají jizvy a většina zákroků má trvalý efekt.

 

Vice informací na www.institutkrasy.cz

„Všechny tyto zákroky jsou samozřejmě dostupné klientkám v Institutu Krásy v Plzni. Ať už já sama nebo naši anti-aging a dermatologičtí specialisté vám rádi na bezplatné a nezávazné konzultaci provedou diagnostiku stavu pleti a poradí nevhodnější postup řešení na cestě k omlazení obličeje,“ dodává MUDr. Synková.

Více informací naleznete také na www.institutkrasy.cz a na telefonním čísle 775 123 527.

Fotografie

Komentáře