Vítejte na blogu "Pro odborníky"!

Kategorie: Pro odborníky

Mojekrasa

Vlastnit kadeřnický nebo kosmetický salon může být zábavné a také velmi obohacující, ale především je to tvrdá a namáhavá práce. Já to vím. Trávím většinu svých dní pomáháním majitelům a marketingovým manažerům k růstu jejich podnikání. A jejich potíže se většinou opakují – "Nemáme dost klientů, nestíháme se věnovat marketingu na internetu a večer po práci na to ani nezbývá dost času a kreativity.

Když nás někdo osloví, nechceme vyhodit do vzduchu těžce vydělané peníze za PR agentury jako velké salóny, nerozumíme tomu…" a vždycky to samé dokola.

Jmenuji se Lucia Krivdová a jsem zakladatelkou portálu Salóny-krasy.cz – největšího katalogu odborníků na krásu v ČR od roku 2007.

Založila jsem tento blog jako podporu a inspiraci speciálně pro majitele salónů, studií a spa jak z marketingového hlediska, tak i obchodní stránky.

První myšlenka

První myšlenkou pro vznik Salony-krasy.cz bylo usnadnit hledání toho pravého specialistu na nehty, vlasy, kosmetiku, i pro jiné ženy. Sama jsem to zažila na vlastní kůži po přistěhování do ciziny a velkoměsta, kde jsem nikoho neznala. Nechtěla jsem se při svém hledání popálit, ale jít přímo za specialisty – kadeřníky, kosmetičkami a přitom neutratit mnoho peněz za nekvalitní práci.

„V první řadě jsem žena-klientka salónů krásy, až poté podnikatelka“

Po pár letech jsem ale zjistila, že i odborníci, kteří stráví celý den na nohou zkrášlováním svých klientů, potřebují pomoct – jak se před klienty důvěryhodně prezentovat na internetu, když jsou sami časově vytížení a internet je pro ně spleť velkého množství informací. Internetové připojení v ČR využívá v současnosti 7,862,937 uži­vatelů (údaj z roku 2014). To je vysoké číslo! A kolik z nich vyhledává zkrášlení a relax?

Jenom na Salony-krasy.cz jich měsíčně příjde více než 100.000, maximalizujte svůj podíl ve Vašem měste něbo obci a a předveďte se! Síla internetu je nedoceněna, co můžete využít ve Váš prospěch! V dnešní době nestačí jenom plakát na ulici nebo Facebookový profil.

Přišla jsem na to, že majitelům salónů a spa dokážu pomoct a to i bez nutnosti mít vlastní webové stránky. Na jednom místě totiž dokážeme propojit uživatelé – hledatele a uživatele – majitelé salónů krásy.

Snadnější rezervace na salony-krasy.cz díky novému rezervačnímu systému

Internetovému marketingu se věnuji od roku 2007, online marketing mě baví a sleduji novinky a trendy už jenom pro potřeby Salony-krasy.cz. Denně sleduji pozice ve vyhledávačích, statistiky návštěvnosti, věnuji se prezentaci na sociálních sítích i technický záležitostem – proto dokážů říct, co je na internetu důležité a čemu se vyplatí věnova pro dosažení maximálního úspěchu – přivedení co největšího počtu klientů z internetu přímo k Vám do salónu, ale také zaručit, aby se klienti vraceli s radostí.

Ze Salony-krasy.cz jsme vybudovali za 2 roky největší katalog specialistů na krásu, zdraví a relax, s více než 100.000 návštěvami měsíčně. K dnešnímu dni máme téměř 6.000 registro­vaných partnerů.

To vše za 0 Kč utracených za reklamu! Je to úžasné číslo a pro nás zároveň zavazující i pro další zkvalitňování našich služeb.

Salony-krasy.cz nejsou jenom katalog, jsme NEJVĚTŠÍ katalog odborníků na krásu.

Uvedu příklady, s jakými problémy Vám tady na blogu mohu poradit:

  • jak zlepšit pozice Vašich webových stránek ve vyhledávačích – Google, Seznam?
  • jak zvýšit počet klientů, kteří se k Vám budou vracet?
  • jak zvýšit prodej dárkových poukazů?
  • a mnoho dalších! Máte-li dotaz nebo potřebujete s něčím poradit, ráda se budu problematice věnovat a napíšu blog na toto téma, pokud to bude přínosné i pro ostatní majitele salónů.

Můžete se těšit na pravidelné příspěvky v sekci „Pro odborníky“, příspěvky také zveřejníme ve Facebookové skupině Odborníci Salony-krasy.cz, tak se k nám neváhejte přidat.

Na Vaše postřehy a náměty se budu těšit na adrese lucia@salony-krasy.cz.

Těším se na Váš úspěch se Salony-krasy.cz!

Lucia Krivdová

Manažer portálu Salony-krasy.cz

Čtěte také:

Kadeřníci si pochvalují online rezervace. Šetří jim čas a zaplní se termíny, které předtím zůstaly neobsazené

Komentáře