Vyzkoušejte BF lifting obličeje a lifting dekoltu v Olomouci

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Toužíte po krásnějším a zdravějším těle? A vyzkoušeli jste už BF lifting obličeje a lifting dekoltu v novém olomouckém centru zdraví a krásy Body Factory Olomouc? Vyzkoušejte inovativní metodu ošetření obličeje bez invazivních zákroků a svěřte se do rukou opravdových specialistů.

Profesionální BF lifting obličeje a lifting dekoltu v Olomouci

Chcete vyzkoušet odbornou lymfodrenáž, různé druhy pedikúry nebo profesionální BF lifting obličeje a lifting dekoltu v Olomouci? Neváhejte nás navštívit na nové olomoucké adrese Komenského 16. Vybírat můžete z řady různých služeb jako radiofrekvenční lifting, hydrolifting, protiaknozní ošetření, bez jehličková mezoterapie s osmotickou maskou nebo BF lifting obličeje a lifting dekoltu. Dále nabízíme například mokrou i suchou variantu pedikúry, mikrodermabarzi nebo různá revitalizační ošetření. V neposlední řadě vás rádi přivítáme na čištění pleti, barvení řas i obočí i na různých kosmetických procedurách.

Náš profesionální BF lifting obličeje a lifting dekoltu v Olomouci spočívá v unikátní lymfomasáži, jemným podtlakům a speciálním lymfatickým tahům. Pokrokový způsob dvojího cílení na pleť i dekolt zároveň zajišťuje zvýšení mikrocirkulace v podkožní tkáni a stimulaci kolagenních vláken, která přirozenou cestou napínají povolené svalové partie v oblasti obličeje a dekoltu. BF lifting obličeje a lifting dekoltu je unikátní také v tom, že se s pletí pracuje zevnitř i zvenku. Proto se lépe vstřebávají i krémy nebo séra, které se po ošetření aplikují.

Nová pobočka Body Factory Olomouc

Jsme renomovaní profesionálové v oblasti péče o tělo a formování postavy. Rádi se o vás postaráme v novém centru krásy a zdraví Body Factory Olomouc. Ve zbrusu nové pobočce na vás bude čekat tým specialistů, kteří své práci skutečně rozumí a rádi se vám přizpůsobí. Těšíme se na návštěvu na ulici Komenského 16.

Tým Body Factory Olomouc

www.bfolomouc.cz


Hledejte salony online na Salony-krasy.cz

Ať už hledáte kosmetičku nebo kadeřnici nebo jiného beauty profesionála, na Salony-krasy.cz najdete vše, co zrovna vaše tělo, vlasy, nehty, řasy potřebují nebo si zaslouží!

Fotografie

Komentáře