WORLD OF BEAUTY & SPA – očekávaná jarní inspirace pro všechny milovníky krásy a pohody

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

S jarem se začíná příroda probouzet z letargie a znovu ožívají barvy a tvary. Stejně nedočkavě vyhlížíme jarní změny a odvážnější trendy kolem sebe, v módě, líčení i účesech. Po zimě přichází čas jarní úpravy vzhledu, ať již omlazení či ozdravení pleti, novou barvu i střih vlasů, novou úpravu nehtů, nebo zbrusu nový image.

Ať už jde o detaily či celkový image, atraktivitu či duševní pohodu, pro dokonalou inspiraci nezapomeňte přijít v pátek a v sobotu 13. a 14. března na 19. mezinárodní kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA do pražských Letňan.

K vidění i vyzkoušení budou přípravky a metody na více než třech stovkách výstavních stánků, kde se budou návštěvníkům po dva dny věnovat odborníci ochotní poradit ve výběru i zodpovědět dotazy. Vystavovatelé pro Vás nachystali nepřeberné řady pěstící i dekorativní kosmetiky, přípravky a metody pro péči o pleť i formování postavy, nabídky produktů pro péči o nehty, ruce i nohy. Na řadě stánků, na podiu i v odborných saloncích si budou moci návštěvníci prohlédnout, a často i vyzkoušet, nejnovější metody v kosmetickém oboru, které budou věnovány nejen atraktivnímu vzhledu, ale ve stále větší míře pěstění vnitřní krásy, pohody a duševního zdraví. Nejúčinnější přípravky na bázi nejnovějších vědeckých poznatků jsou nedílně spojovány s tradiční sílou přírody i léčivými dotyky kosmetiček, fyzioterapeutů, masérů, aromaterapeutů a dalších odborníků a společně tvoří příjemnou harmonii pro pěstění tělesné i duševní krásy a pohody. Nebudou chybět špičkové novinky světových značek ani séra a olejíčky té nejvyšší kvality české i zahraniční provenience s řadou exotických vůní, nové aromaterapeutické, masážní a fyzioterapeutické postupy i další alternativní postupy prevence proti civilizačním chorobám. A pro ty, kdo hledají novou zajímavou práci, bude veletrh širokou škálou nabídky a inspirace pro uplatnění ve službách věnujících se kosmetické péči i péči o tělo, včetně školení a rekvalifikačních kur­zů.

Na hlavním podiu budou kromě trendů dominovat soutěže. Atraktivní týmová soutěž špičkového vizážisty Pavla Bauera bude tentokrát na téma „Viva la Frida“, inspirovaného obrazy ve formě autoportrétů jedné z nejznámějších malířek kořenů mexických i evropských s velice pohnutým osudem i svérázným postojem k životu – Fridy Kahlo.

Pavel Bauer se svými hosty – kadeřnicemi Gabrielou Revellese i Romanou Topinkovou – předvedou spolu s návrháři několik kreativních variací modelů na téma soutěže. Odlehčením přísnosti tématu týmové práce bude soutěž ve fotomakeupu Štěpánky Podroužkové na téma „Street fashion“ doprovázená také módní přehlídkou. Další soutěže budou věnovány prodlužování a zahušťování řas, nail artu – jak salonnímu na téma „street art“, tak i klasickému včetně 3D na téma „Flamenco“, nebude chybět soutěž v manikúře. Jarní výzvou bude i přehlídka krásných vypracovaných těl žen i mužů v soutěži v naturálním fitness. A samozřejmě chybět nebude předvedení soutěžního tématu pro kadeřnickou „Inspiraci 2016“. Několik kadeřnických vystoupení i dalších módních a návrhářských show doplní módní přehlídka FASHION ISLAND.

Finalisky České Miss 2015 představí část kolekce plavek a prádla butiku Fashion Island pro letošní jaro a léto. Přijďte se podívat a podpořit svou favoritku na Českou Miss 2015.

Těšíme se na viděnou a přejeme příjemný pobyt na veletrhu

Tým veletrhu WORLD OF BEAUT Y& SPA WorldOfBeauty.cz

Komentáře