Zažijte kouzlo italské kosmetiky Borotalco

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Historie italské značky kosmetiky Borotalco sahá až do roku 1878. A přestože dnes je známá především svými deodoranty, v devatenáctém století její příběh odstartoval bílý tělový pudr.

Lékárník ve Florencii tehdy neměl ani tušení, že jeho pudr bude ještě za několik století hýčkat pokožku lidí po celém světě. Využívají ho všechny věkové kategorie, ženy i muži. Možnosti užití jsou totiž široké.

Nutná součást výbavy pro miminko

Pokud znáte pudr pouze jako prostředek pro ošetření dětské pokožky, jste na omylu. Tělový pudr Borotalco je samozřejmě možné použít na citlivou dětskou kůži. Zjemňuje ji, nechává dýchat, zamezuje červenání, podráždění, pálení a svědění. Kvůli těmto účinkům ho využívají i dospělí.

Pomocník v péči o vaši krásu

Pudr Borotalco je charakteristický svou vůní. Těžko se popisuje, ale rozhodně působí svěže a jemně, což je uklidňující. Perfektní účinky na vaše smysly bude mít tato vůně například po koupeli, kdy pudr pomůže absorbovat vlhkost a zjemnit kůži.

Borotalco lze používat také jako pudr na obličej. Když ho nanesete jako základ pod make-up, pleť se krásně sjednotí a nebude se lesknout. Make-up vám navíc večer půjde snadněji odlíčit. A můžete jej nanést i na rty pod rtěnku pro déle trvající barevný výsledek. V neposlední řadě pomáhá lépe zachytit chloupky při epilaci. Vytrhnete více chloupků najednou a méně to bolí.

Pomůcka při sportu

Zkrátka nepřijde ani mužská část domácnosti. Pudr je možné nanést na místa vystavená tření při sportu (např. třísla), mezi prsty, aby nohy zůstaly suché a svěží, a před či po holení.

Přírodní síla

Jemný tělový pudr Borotalco je vyroben z mastku, což je jeden z nejčistších přírodních minerálů světa. Podobně jako deodoranty značky Borotalco je i jejich nejlepší pudr opatřen nezaměnitelnou unisex vůní. Pudr i deodoranty jsou schopné díky složce Microtalcum ochránit před potem i zápachem až na 48 hodin. A to jsou přesně důvody, proč na značku Borotalco neuslyšíte jediné křivé slovo.

Komentáře