Zdravý a krásný úsměv? Vyzkoušejte White Pearl!

Kategorie: Zdraví a hubnutí

Mojekrasa

Stav zubů vytváří první dojem o osobě, kterou potkáte. Proto jsou dnes krásné bílé zuby samozřejmostí a vyjadřují schopnost a ochotu pečovat o svůj vzhled. Proč tedy pokazit svůj vzhled zažloutlým úsměvem? Bělení zubů nyní přechází z ordinace i do pohodlí domova.

„Výrobek White Pearl si objednávám pravidelně, protože jsem piják kávy a vína. Výsledky vidím už po dvou dnech hodinovyých aplikací, případně třech dnech půlhodinovyých. Můžete mě klidně citovat.“ Miroslav L.

White Pearl je opravdu skvělý, vložená investice rozhodně stojí za to, zpočátku byla nedůvěra, ale opravdu jsem byl již po týdnu aplikace mile překvapen. Nehledě na jeho velmi příjemnou desinfekci celé ústní dutiny. Stojí za to ho vyzkoušet a trvale používat. A.N.

Myslíte to se zdravým a krásou Vašich zubů opravdu vážně?

Vyzkoušejte White Pearl, nejoblíbenější bělení zubů v ČR. Stejně jako tisíce dalších žen a mužů budete nadšeni jednoduchostí použití a viditelnými výsledky. S krásným úsměvem budete aktraktivnější a úsměv bude Vaší ozdobou. Bílé zuby jsou dnes samozřejmostí a vyjadřují schopnost a ochotu pečovat o Váš vzhled. Proč tedy pokazit svůj vzhled zažloutlým úsměvem, když mít krásně bílé zuby je tak jednoduché…

White Pearl bělí zuby profesionálně, bezpečně a v pohodlí domova. Nemusíte chodit k zubnímu lékaři a platit za bělení zubů několik tisíc korun. Bělení přitom probíhá shodným způsobem, jako v ordinaci u zubního lékaře. Používá šetrnou a klinicky ověřenou účinnou látku karbamid peroxid 10%. Gel se nanáší do pryžových aplikátorů, které přesně kopírují Vaše zuby a zaručují tak maximální efekt při působení gelu. White Pearl navíc působí preventivně proti paradontóze, zubnímu plaku a kazivosti zubů. Vaše zuby budou nejen krásnější, ale i zdravější.

Víte jak probíhá bělení zubů White Pearl? Koukněte na video!

Video-návod k použití naleznete zde

Proč používat White Pearl

White Pearl je nejpoužívanějším bělením zubů v ČR. Obsahuje profesionální stomatologický bělící gel a tím přesouvá stomatologické bělení do pohodlí domova. Technologie bělení je shodná s ordinačním bělením, avšak cenově dostupnější.

Bělící gel neobsahuje částice, které zuby brousí, ale účinně působí na zabarvené zuby tím, že odbarvuje pigmenty usazené v zubní sklovině. White Pearl navíc obsahuje vysoký podíl fluoridů, které posilují chrup a zubní sklovinu tím aktivně chrání. Koncentrace účinné látky karbamid peroxid je 10%, což zaručuje kvalitní bělení bez rizik. Ve stomatologických ordinacích se běžně používá k bělení zubů i karbamid peroxid v koncentraci přes 30 %. Při působení White Pearl 30 minut denně jsou viditelné výsledky již za několik málo dní (závisí na příčině zabarvení chrupu).

Chcete více informací?

Na našich webových stránkách můžete navštívit poradnu nebo si přečíst reference těch, kteří White Pearl již používají. Podrobné informace o bělení zubů jsou k dispozici na portálu www.beleni-zubu.cz. Další videa naleznete na našem kanálu YouTube.

Je bělení bezpečné? Odpovědí je několikaleté testování…

White Pearl se specializuje výhradně na bělení zubů a péči o zuby. Výrobek prošel přísnými klinickými testy a jeho kvalitní účinky byly ověřeny na stomatologické klinice fakultní nemocnice v Košicích. Je registrován jako zdravotnický prostředek a při jeho výrobě jsou dodržovány ISO normy. Účinná látka karbamid peroxid je používána ve stomatologii již několik desítek let, bez zaznamenání vedlejších účinků. Jedinou podmínkou pro bělení zubů je zdravý chrup.

Výhody bělení White Pearl

  • Vybělí i velmi zažloutlé zuby (kouření, pití kávy, stáří, léky)
  • Gel rovnoměrně obklopí zub a bělí ho po celém povrchu.
  • Obsah fluoridů, které výborně regenerují zuby a působí proti zubním kazům
  • Tvarovatelné aplikátory (které jsou obsahem balení 3ks) zabrání polknutí gelu nebo jeho rozšíření na rty apod. Navíc chrání gel před zaschnutím či smísením se slinami.
  • Desinfekce dutiny ústní
  • Prevence proti paradontóze
  • Pouze účinná látka karbamid peroxid prokazatelně bělí zuby, a proto ji již několik let stomatologové používají

Obsah balení White Pearl

  • 4× tvarovatelný aplikátor (podobný zubnímu chrániči, který

si v dutině ústní vytvarujete tak, aby dobře kopíroval zuby)

  • 2× tuba se speciálním bělícím gelem (130g=130ml kvalitního bělícího gelu, který vystačí až na 130 jednotlivých bělení horního i spodního chrupu)
  • 1× tuba pro plnění aplikátoru
  • praktický návod k použití s otázkami a odpověďmi

Zakoupit on-line za garantovanou cenu + poštovné a balné zdarma ZDE!

K zakoupení ve Vaší drogerii DM, Rossmann, Schlecker, nebo v každé větší lékárně.

Doporučení

Při a po bělení zubů doporučujeme používat místo zubní pasty White Pearl SMILE – neabrazivní pudr na čištění zubů pro každodenní použití.

Více informací naleznete na www.krasnyusmev.cz

Fotografie

Komentáře