Zeštíhlující rituál tělové péče Sothys Paris

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Sothys Paris představuje nový účinný zeštíhlující rituál tělové péče pro zachování mladistvého vzhledu! Cílem dnešní ženy již není pouze snížení váhy, ale mladě vypadající, pevné a zdravé tělo.

Některé partie těla jsou stejně citlivé na projevy stárnutí jako obličej. A proto k dosažení požadovaných výsledků potřebujeme pravidelnou tělovou péči.

Abyste se cítila krásná od hlavy až k patě, přináší Sothys Paris inovativní a vysoce účinné řešení kombinující nejnovější vědecké poznatky a výsledky více než 70leté zkušenosti v oblasti péče o pleť a tělo.

V salonech krásy Sothys Paris můžete nyní vyzkoušet nové Zpevňující tělové ošetření mládí, které zahrnuje tělový peeling a vyhlazující, zpevňující modeláž s prokázanou účinností pro zachování mladistvého vzhledu těla.

Zeštíhlující program Sothys Paris zahrnuje také účinné produkty pro domácí péči: Zeštíhlující tělový peeling a Vyhlazující a zpevňující tělové sérum mládí.

Zeštíhlující tělový peeling / Gommage sublimateur silhouette

Zeštíhlující tělový peeling je jemný a zároveň účinný peeling s cukrem a vulkanickým horninovým práškem. Při správném používání bude vaše pleť viditelně vyhlazená a příjemně provoněná.

Přírodní exfoliační komplex, kombinace cukru a vulkanického horninového prášku, jemně odstraňuje vrchní vrstvy odumřelých buněk a výtažek z pomerančovníku hořkého přispívá k přirozenému odbourávání tuků.

Sothys doporučuje: používejte každý druhý den po dobu dvou týdnů jako intenzivní ošetření před létem.

Vyhlazující a zpevňující tělové sérum mládí / Sérum jeunesse corps – lissage/fermeté

Vyhlazující a zpevňující tělové sérum mládí v sobě skrývá sílu séra a příjemnou texturu hustého krému, který se velmi snadno roztírá a rychle vstřebává pro vyhlazující a hebký pocit na pokožce.

Díky působení účinných aktivních látek bude vaše pokožka pevnější, pružnější a viditelně mladší. Peptidy M 3. vyhlazují a obnovují texturu a pevnost pleti, pupalkový olej má skvělé zpevňující vlastnosti a výtažek z posvátného lotosu indického omezuje ukládání tuků v problematických partiích a oblastech a růst tukové tkáně.

Sothys doporučuje: používejte dvakrát denně jako intenzivní ošetření pro přípravu těla na lehčí letní oblékání.

SOTHYS Paris přináší na český trh ucelenou řadu profesionální francouzské kosmetiky používanou v institutech krásy, wellness a SPA po celém světě. Složení této luxusní pečující kosmetiky vychází z dlouholetých výzkumů a testů prováděných v neustále se modernizujících laboratořích. Díky tomu vám zaručujeme maximální kvalitu a efektivitu. Vyzkoušejte náš nový program zeštíhlující tělové péče a přivítejte jaro s pevnější pokožkou až o 29 %. Více informací naleznete na www.sothys.cz.

Kompletní seznam partnerských salonů Sothys Paris najdete zde


Hledejte salony online na Salony-krasy.cz

Ať už hledáte kosmetičku nebo kadeřnici nebo jiného beauty profesionála, na Salony-krasy.cz najdete vše, co zrovna vaše tělo, vlasy, nehty, řasy potřebují nebo si zaslouží!

Fotografie

Komentáře