Známe finalistky proměny duben 2019 - to jsou ONY

Kategorie: Proměny

Mojekrasa

V březnu jsme vyhlásili proměnu se Salony-krasy.cz a Make-up Institute Prague duben 2019. Přihlásilo se vás více než 50 a věřte nám, úkol vybrat 10 finalistek nebyl jednoduchý. Zasedla porota a zvolili jsme dámy, které potřebují poradit, mají zájem o změnu života a které to opravdu potřebují.

Znovu se nám potvrdil fakt, že se do proměny hlásí i dámy, kterých vizáž nepotřebuje radu profesionála a nemá daleko k dokonalosti.

Hlasujte za vaši favoritku na Facebooku Salony-krasy.cz a Instagramu Salony-krasy.cz jednoduše přidáním Like/líbí se mi u fotografie finalistky. Vaše hlasy se sčítají a dáma s nejvíce hlasy podstoupí proměnu pod taktovkou Pavla Filandra a vizážistky Ivy Mikšové (z Make-up Institute Prague).

Systém hlasování

Každá finalistka bude jednotlivě představena i se svými fotografiemi na Facebooku a Instagramu Salony-krasy.cz, kde bude sbírat vaše likes/líbí se mi, které slouží jako body v soutěži. Čím více jich nasbírá, tím větší má šanci na výhru v soutěži.

Hlasování probíhá až do 19. 4. 2019 a vítězku oznámíme 20. 4. 2019.

Samotná proměna pak proběhne 26. 4. 2019 přímo v Praze.

Hlasujte tedy za svoji favoritku nebo klidně sdílejte příspěvek s její fotkou, ať zvýšíte její šance na výhru.

Pravidla soutěže a výhra

Finalistku soutěže určí právě výše zmíněná veřejnost na sociálních sítích. Pokud dojde k situaci, že některé z nich získají stejný počet hlasů, zvolí pak vítězku porota.

Vyhlášení vítězky se dozvíte 20. 4. 2019 na webu www.salony-krasy.cz a sociálních sítích Facebook a Instagramu Salony-krasy.cz.

Finalistky proměny duben 2019

  1. Šarlota Sedláčková
  2. Petra Beranová
  3. Adéla Ašková
  4. Dagmar Pincová
  5. Nikola Lenrtová
  6. Světlana Vaňáková
  7. Kateřina Hornová
  8. Renata Zeleňanská
  9. Ivana Ďuďová
  10. Iveta Berezkinová

Kompletní seznam finalistek najdete i na Facebooku Salony-krasy.cz zde

Fotografie

Komentáře