18. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA PVA EXPO PRAHA – LETŇANY 5-6. září 2014.

Kategorie: Vy a jenom Vy

Mojekrasa

Veletrh navazuje na jarní WORLD OF BEAUTY & SPA, kterého se účastnilo více než tři stovky vystavovatelů a za nimi přišlo rekordních dvacet tisíc návštěvníků.

Na veletrhu se prezentuje několik set značek řady profesionální pleťové, tělové, vlasové i nehtové kosmetiky, přípravky pro wellness, spa, lázeňskou a hotelovou péči včetně profesionálního vybavení pracovišť v těchto oborech, výrobky pro obchod a finální spotřebitele.

Trendy v líčení, účesech, odívání pro podzimní a zimní sezónu

Nejznámější kosmetické značky a trendy budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové, Lindy Valsami, Ilony Pavlatové, Vladislavy Krajníkové a dalších. Stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček, Martin Loužecký, Romana Topinková, Blanka Hašková, Honza Špilar.

Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří show businessu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek. Trendy doby se odrážejí i v oborových soutěžích – mezi nejatraktivnější budou patřit opět Česká mistrovská soutěž v make-upu pod vedením Pavla Bauera, Česká a mezinárodní soutěž v nail designu, manikúře s postupem na Mezinárodní mistrovství v Düseldorfu, European Championship Spa Manicure 2014, kadeřnická soutěž „INSPIRACE 2015“ s postupem na Norimberská mistrovství, soutěž v naturálním fitness, v prodlužování řas i prestižní ocenění výrobků BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD.

Anti-aging péče, masáže, relaxace, regenerace

Ve třech saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám a anti-aging, péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru, ale též odborníci na masáže a fyzioterapii, podiatrii, akupresuru, aromaterapii, kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka a další obory. Partnery pro odbornou spolupráci jsou mimo jiné největší oborová sdružení jako Unie kosmetiček, Česká asociace wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace Českých aromaterapeutů, Česká aromaterapeutická společnost, Dexter Academy, Česká podiatrická společnost, sdružení pro kosmetiku PROKOS a velká řada dalších specialistů poskytujících poradenství odborníkům – kosmetičkám kadeřnicím, masérům fyzioterapeutům a dalším, stejně tak i jejich klientům vyhledávajícím tuto péči. Nejlepší odborníci budou připraveni zodpovědět dotazy i poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl. Patří k němu jako základ duševní pohoda, zdravá seberealizace a pozitivní přístup k sobě i okolí. V trendech pro péči o pleť budou opět dominovat nejnovější poznatky v regeneraci např. systémem kmenových buněk, stále markantněji se však prosazuje přírodní péče, pěstící kosmetika doplněná aromaterapií, relaxačními procedurami i přípravky pro detoxikaci a nové „nastartování“ organizmu.

Péče o ruce a nohy Pro odborníky i ostatní zájemce o obor budou nejlepší nehtové designerky předvádět dokonalou modeláž nehtů, manikúru, zdobení nehtů a mnoho dalšího. Pro všechny, kteří mají zájem o podiatrickou péči aktivně či pasivně, bude připraven pro oba dny veletrhu atraktivní program, další zajímavosti z oboru se představí na stánku České podiatrické společnosti i stáncích dalších vystavovatelů.

Další informace pro jarní veletrh najdete na www.worldofbeauty.cz Informace můžete najít i na našich stránkách na Facebooku http://www.facebook.com/…tickyVeletrh

Vyhrajte kosmetický balíček nebo vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA!

Jak soutěžit?

Odpovězte správně na soutěžní otázku níže prostřednictvím facebook komentářů pod článkem. Nápovědu naleznete v textu našeho článku.

Co můžete vyhrát?

  1. cena – kosmetický balíček + 2× VIP vstupenka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014
  2. cena – 2× VIP vstupenka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014
  3. cena – 2× VIP vstupenka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014

Výhry dodala

Firma pořádající veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014 5. – 6.9. 2014

Soutěžní otázka

Na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se koná ve dnech 5. – 6.9.2014 v PVA Expo Praha – Letňany, se uskuteční prestižní soutěž INSPIRACE 2015. Jaké je téma soutěže?

  1. Elegantní pánské účesy
  2. Originální společenský výčes
  3. Dětský moderní střih

Soutěž trvá od 15.8.–29.8.2014. Výherce budeme kontaktovat e-mailem.

Fotografie

Komentáře