Absolventka VŠ Iveta "rozkvetla" v proměně! Musíte vidět!

Kategorie: Proměny

Mojekrasa

Jak usměvavá absolventka stavební fakulty sama říká, zvyká si nyní na zcela odlišný životní styl a snaží se každý den si co možná nejvíc užít. Můj život se najednou otevřel novým možnostem. A jedna z nich byla změnit svůj styl – naučit se sama se sebou lépe pracovat, líčit se, oblékat. Proměna mohla tedy začít.

Jak proměnu provedla vizážistka Ela Zelenohorská?

Volba líčení a postup: Ivetka má krásnou a bezchybnou pleť s pihami, v soukromí se líči jemně a proto jsem se rozhodla jenom podtrhnout její krásu. Líčení jsem volila v letních bronzových odstínech, na oči jsem nanesla zlatistý stín s bronzovým a hnědou tužkou udělala jemnou linku. Pleť jsem sjednotnila s lehučkým make-upem, aby prosvitaly pihy. Obličej jsem vykontůrovala bronzujícím pudrem a na rty nanesla cihlový lesk, který uzavřel celkový letní look.

Doporučení klientce: Iveta si vzhledem k barve jejich vlasů a způsobu líčení v soukromí, může dovolit výraznější rtěnku v oranžové nebo bordové barvě.

Použité přípravky: M.A.C Cosmetics

Líbí se Vám proměna? Sdílejte ji na FB nebo se podělte o Váš názor v komentáři pod článkem.

Sledujte nás na Facebooku: www.facebook.com/salonykrasycz

Sledujte nás na Instagramu:www.instagram.com/salony_krasy.cz

Pokud jste fanouškem proměn a baví vás krásné věci, přidejte se k fanouškům stránky Krásná dnes na Facebooku a nenechte si ujít i další články z rubriky Proměny

#inspirace #promena #vizazista #krasnadnes

Fotografie

Komentáře