Ať je vaše barva vlasů stále krásná (+ soutěž)

Kategorie: Soutěže

Mojekrasa

Barvení vlasů považuje za samozřejmou součást péče o vzhled 70 % žen. Nový odstín si můžete dopřát v kadeřnickém salonu nebo v pohodlí domova. Ten pocit, když máte čerstvě obarvené vlasy a připadáte si dokonale výjimečná! Jenže stačí pár dní a intenzivní barva začne postupně blednout a oslnivý lesk se začne vytrácet. Co dělat, abyste si krásně sytý odstín zachovala co nejdéle?

V první řadě si dejte pozor na vlasovou kosmetiku, kterou použijete před barvením. Některé pečující přípravky, zejména s vyšším obsahem silikonu, mohou obalit vlasy ochrannými filmy, které vlas uzavřou. Ten pak do sebe hůře přijímá barevné pigmenty.

Nikdy si také nebarvěte poškozené vlasy. Při samotném barvení obecně platí, že byste se měla držet návodu uvedeného na obalu produktu.

Toužíte po oživení barvy a nádherném lesku?

Pak stačí, když necháte tónovací šampon působit jen 5 minut. Jestliže dobarvujete odrosty, pak nejdříve obarvěte kořínky a nechte barvu působit po doporučenou dobu. Potom naneste zbytek barvy po celé délce vlasů, nechte působit 10 minut a pak pláchněte.
Základem je správná péče

Samozřejmě je důležité nejen zvolit vhodnou a kvalitní barvu, ale také používat vlasovou kosmetiku pro barvené vlasy. Naším tipem je Gliss Kur Ultimate Color s průlomovou recepturou 3D Color Luminance, která posiluje vnitřní strukturu vlasu a uzavírá jeho kutikulu.

Přípravky barvené vlasy regenerují a zvýrazňují jejich barvu. Potřebnou složkou je UV filtr, který chrání vlasy před škodlivým UV zářením. Kromě šamponu by vám v kosmetickém repertoáru neměl chybět ani kondicionér či balzám, který uzavře vlasovou kutikulu a obalí ji jemným filmem. Existují i kondicionéry ve spreji, jejichž použití je rychlejší, protože se nemusí oplachovat. Důležitá je také výživa vlasů.

Aby zářily zdravím a krásou, používejte vlasové masky či kúry, a to alespoň jednou týdně.

Soutěž pro vás – vyhrajte balíček pěstící kosmetiky Gliss Kur!

Pět z vás má nyní možnost vyhrát balíčky vlasové kosmetiky Gliss Kur Ultimate Color.

Stačí odpovědět na otázku:

Jak se jmenuje receptura řady vlasové kosmetiky Gliss Kur Ultimate Color?

  1. 3D Color Luminance
  2. 4D Color Luminance
  3. 3D Ultra Color

Nápovědu naleznete v článku.

Podmínkou vstupu do soutěže je

  1. LIKE Salony-krasy.cz na Facebooku
  2. sdílet tento článek na Facebooku
  3. tip na správnou odpověď vložit do komentáře pod článkem

Soutěž trvá od 9.1.2017 do 23.1.2017.

Výherci

  1. Irena Linková
  2. Anička Burianová
  3. Serina Kroscenova
  4. Lukáš Nosek
  5. Markéta Slodičáková

Fotografie

Komentáře