Čeká Vás plastická operace?

Kategorie: Vy a jenom Vy

Mojekrasa

V čem jsou plastické operace jiné než ostatní operace? Zatímco k chirurgovi, gynekologovi, urologovi, ortopédovi a k dalším lékařským odbornostem přichází pacient se zdravotním problémem a operace ho má tohoto problému zbavit, plastického chirurga navštěvuje v podstatě zdravý člověk.

Přeje si jen vypadat lépe, jde tedy především o kosmetický efekt. Proto je také – vedle nároku na zručnost plastického chirurga – ještě větší důraz než u ostatních operací kladen i na rychlý a bezproblémový průběh hojení pooperační rány.

Průběh hojení po plastické operaci může zhatit její výsledek

Ať už jde o operace nosu či krku, odsávání tuku (liposukce), modelaci či zvětšování prsů, anebo operace očních víček a ušních boltců, to, co pacienta po zákroku nejvíce trápí, jsou otok, zánět a bolest. Celkový výsledek závisí nejen na velikosti zákroku a zručnosti operatéra, ale i na tom, jak pacientova imunita zvládá pooperační fázi, zda zánět či pooperační otok neprodlužují hojení a pacient dodržuje pooperační režim stanovený lékařem.

Některé enzymy v našem těle ovlivňují hojení a tvorbu jizvy

Usměrňují průběh zánětu a vstřebávání otoku tak, aby to bylo pro tělo – i pro vzhled – co nejúčelnější a nejrychlejší. Operační zákrok je událost, na jejíž rychlé zvládnutí nemusí enzymy v našem těle stačit. Proto je vhodné podpořit je dodáním obdobných enzymů zvenčí. Dlouholeté výzkumy ověřily účinnost unikátní směsi proteolytických enzymů, která je obsažena v jediném tradičním léku systémové enzymoterapie – léku Wobenzym.

Účinná podpora výsledku plastických operací

Podpůrná léčba Wobenzymem přispívá mimo jiné ke zlepšení prokrvení operací poškozených tkání a zlepšení činnosti oslabeného lymfatického systému. Použití Wobenzymu tak urychluje hojení, vstřebávání otoků, krevních výronů a podlitin. Zmírňuje pooperační bolest, napomáhá lepšímu vzhledu výsledné jizvy a posiluje oslabenou imunitu. Omezuje také výskyt pooperačních komplikací např. s hnisáním rány nebo nadměrným jizvením. Pokud jsou při léčbě použita antibiotika, zvyšuje Wobenzym zároveň jejich účinnost. Nejlepšího účinku dosáhneme, začneme-li užívat Wobenzym co nejdříve po operaci, samozřejmě po předchozí konzultaci s ošetřujícím lékařem.

Dárek pro rodiče a blízké
Pomůže tělu, potěší duši….

Bolí je klouby a pořád nic nepomáhá?

Mají problémy s hojením ran?

Čeká je operace?

Mají potíže s imunitou?

Wobenzym působí proti zánětům a otokům a posiluje oslabenou imunitu. Zlepšuje hojení ran a urychluje dobu léčby po úrazech a operacích.

 

To jsou čtyři důvody, proč darovat lék Wobenzym. A jeden navíc:

Wobenzymu 800tb.. zdarma 2 dárky: kniha „Enzymy – jak působí, pomáhají a léčí“ + CD s vánočními skladbami.

Více na www.wobenzym.cz

Wobenzym je tradičním lékem z přírodních zdrojů k vnitřnímu užití. Čtěte pečlivě příbalovou informaci.

Komentáře