Dámy, hledáte námět na prožití příjemného a zajímavého dne?

Kategorie: Vy a jenom Vy

Mojekrasa

Je tu pro Vás unikátní projekt Manuál Úspěšné Ženy, jehož zkratka je milou slovní hříčkou – je to „MUŽ“!

Chystáte–li se na dámskou jízdu a jste–li otevřené něčemu novému, pak je možná „MUŽ“ právě tím, co hledáte. Není ale muž jako „MUŽ“, proto pár slov na vysvětlenou.

Manuál Úspěšné Ženy je koncept lifestylových konferencí s rozmanitým tematickým zaměřením. Celodenní konference jsou koncipovány tak, aby zaujaly široké spektrum žen různých věkových kategorií, profesních i zájmových skupin. Téma je prezentováno z pohledu pečlivě vybraných odborníků, kteří mají k tématu co říci, a jejich vystoupení bývají provázena živými diskusemi.

Chcete–li jít na rendez–vous s „MUŽem“, udělejte si čas v sobotu 13. listopadu v Pardubicích! Konference pod názvem Ženská a mužská komunikace pod lupou bude zakončena malou módní přehlídkou.

V něčem se toto dostaveníčko přece jenom liší – můžete na ně vzít své přítelkyně a kamarádky, může být i vhodným dárkem.

Více se o projektu dozvíte na www.manualzeny.cz, video z konference můžete shlédnout na http://www.manualzeny.cz/…/promo-video.

Pokud jsme ve Vás vzbudili zvědavost a chtěly byste „MUŽe“ poznat, můžete se na nás obrátit, my Vám toto dostaveníčko zprostředkujeme!

Tým Manuálu Úspěšné Ženy

Komentáře