Hydrolifting – proč ho ženy milují?

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Zpevnit kontury tváře, zahladit menší vrásky a hlavně, cítit se lépe. „Hydrolifting je u nás stále oblíbenější procedura, ženy ho vyhledávají zejména teď v létě,“ říká Iva Toráková, manažerka salonu Body Factory Olomouc.

V Body Factory v Olomouci vládne krása. Můžeme si říkat něco o krásách duše, ale snad každá žena se cítí dobře nejen po hodině meditace nebo joggingu, ale taky, když vypadá jednoduše svěže a mladě. A léto je pro krásu docela velká výzva. V Body Factory vás na toto období parádně připraví. Možná by se vám hodilo prodlužování řas – abyste nemusely přes dovolenou nebo za dlouhých letních dnů vůbec řešit řasenku. Bezjehličková mezoterapie zase bleskově omladí pleť, pokud se na vás podepsal třeba stres z práce, a díky vacupress přístroji se můžete hned cítit líp v plavkách – zásadně totiž redukuje celulitidu. Základní procedurální výbavu na léto ale může tvořit jediný zákrok: hydrolifting. Ideální je jak pro začátečnice, které se s kosmetickými procedurami zatím moc neseznámily, tak i pro zkušené ženy, jejichž pleť je důkladně rozmazlována v salonech i doma.

5 důvodů, proč hydrolifting v BF Olomouc

1. Ideálně se hodí na léto

„Pleť je po zimě vysušená a díky BF hydroliftingu se do ní dostane potřebné množství vody,“ popisuje Iva Toráková. „A určitě je to procedura vhodná jak před dovolenou tak i po ní. V prvním případě proto, že klientka se chystá vystavit slunečnímu záření, které je pleť někdy zatěžující. Po dovolené je zase potřeba, aby se po dlouhých pobytech na přímém slunci do pleti dostalo potřebné množství vody.“

2. Je šetrný a neinvazivní

Hydrolifting v olomoucké Body Factory je zcela neinvazivní procedura. Neplatí to ale ve všech salonech, některé nabízejí invazivní typy tohoto ošetření. „Je na každé klientce, jaký typ se rozhodne absolvovat, během léta je ale obecně určitě vhodnější podstoupit procedury, během nichž se nepoužívají jehličky, jelikož ty můžou narušit integritu pleti – a pokud k tomu dojde, hrozí, že se na přímém slunci na obličeji vytvoří pigmentové skvrny. To se při proceduře BF hydrolifting stát nemůže,“ říká manažerka.

3. Skvěle funguje a je příjemný

Při BF hydroliftingu provádí kosmetička postupně sedm kroků, které zahrnují mimo jiné lymfodrenáž obličeje a dekoltu, čistění pleti, enzymatický peeling nebo pleťovou masku. Svou roli hrají i látky, jako jsou kyselina hyaluronová, antioxidanty, minerály a další. Na proceduru se netřeba nijak připravovat. Pleť je díky ošetření nejen obnovená, ale také připravená nastartovat regenerační procesy a novotvorbou kolagenu. BF hydrolifting zamezuje rozvoji vrásek, ztrátě jasu, pevnosti a pružnosti. A navíc odstraní kruhy pod očima. To zní jako ideální řešení i pro zlou královnu z pohádky o Sněhurce, ne?

4. Je vhodný pro každou ženu a pro každý typ pleti

Hydrolifting je procedura vhodná pro jakýkoli věk. Ženě ve třiceti letech pomůže při předcházení stárnutí pleti. Dámě po šedesátce zase udělá radost zmírněním vrásek. BF hydrolifting by se měl opakovat čtyřikrát za sebou po 14 dnech a poté stačí chodit na zákrok jednou za měsíc jako na klasickou kosmetiku.

5. Klientky ho milují

Co nejčastěji po proceduře říkají ženy? „Klientky obvykle reagují slovy: Pleť mám lehkou a připadá mi, že dýchá,“ říká Iva Toráková. Co dodat? Otázku na závěr:

Jaké další procedury nabídky z Body Factory byste doporučili klientkám absolvovat během léta?

„Určitě bychom doporučili procedury jako je BF lifting – lymfodrenáž a následnou aktivaci buněk obličeje, dekoltu a krku, nebo Radiofrekvenci, která slouží k vypnutí pleti anebo také bezjehličkovou Mezoterapii, která zase pracuje se svalem.“

Na salon Body Factory Olomouc se v případě jakýchkoli otázek můžete s důvěrou obrátit. Více na www.bfolomouc.cz.

Mohlo by vás zajímat:

Fotografie

Komentáře