Inspirujte se: Kateřina Zajícová zvládá být úspěšnou podnikatelkou a matkou i s handicapem!

Kategorie: Vy a jenom Vy

Mojekrasa

Možná jste už někdy uvažovala o tom, že se pustíte do vlastního podnikání, měla jste hlavu plnou skvělých nápadů, odhodlání, ale nakonec jste nebyla schopna svůj záměr dotáhnout do konce. Je to škoda jen a jen pro vás. Věřte, že když se chce, jde všechno a je možné vybudovat i největší obchod v ČR. Inspirací a velkým impulzem k novému začátku i vám může být právě příběh Kateřiny Zajícové z Krnova.

Není těžké začít, ale zvolit správný směr

Kateřina Zajícová není obyčejná žena. Je jednou z těch, pro které život nachystal překážku v podobě handicapu. Kateřina je upoutána na invalidní vozík, ale právě u ní se ukazuje, že pokud člověk chce, dokáže z vlastně ničeho vybudovat prosperující firmu. Kateřina se v rozhovoru pro novinky.cz vyjádřila, že začít podnikat je to nejlehčí, nejtěžší je ale zvolit správný směr a udržet se. Její práce je toho důkazem.

Kateřina se i přes svůj handicap stala majitelkou největšího second handu v České republice a začínala vlastně od píky. Vždy jí bavilo navštěvovat second handy a kupovat originální oblečení. Sama nechce utrácet tisíce za nové věci, protože dobře ví, že právě díky sekáčům je možné i oblečení světových značek koupit za pár korun a právě to se snaží nabídnout svým zákazníkům.

Začínala s malým kamenným obchodem, později své aktivity společně s manželem rozšířili a spustili i second hand e-shop. Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat. Kateřina totiž vsadila na originalitu a kvalitu. Nechtěla nabízet co nejlevněji a co nejvíce. Naopak – obchod postavila na kvalitě za rozumnou cenu.

Kateřina se svým mužem provozuje online obchod www.second-hand.cz, kde najdete kvalitní dámský, pánský i dětský second hand. Od ostatních se liší hlavně propracovaným systémem pro výběr. Stačí zadat parametry oblečení jako například délku, šířku, velikost, barvu a třeba i výrobce a obchod vám nabídne jen ty kousky, které zvoleným kritériím odpovídají.

Díky vytrvalosti a jinému přístupu dokázala Kateřina vybudovat největší internetový second hand v ČR. Nyní zaměstnává cca padesát lidí, převážně handicapovaných. Je to dostatečná inspirace pro vás? Pro nás určitě ano!

Komentáře