Interbeauty Prague podzim 2018 (+ soutěž)

Kategorie: Soutěže

Mojekrasa

Buďte krásná a zdravá! Veletrh INTERBEAUTY PRAGUE představí to nejlepší z kosmetiky, nehtového designu a zdravého životního stylu. Holešovické výstaviště ožije na začátku listopadu v rytmu krásy, péče o pleť a vlasy, relaxace i zdravého životního stylu. V termínu od 9. do 10. listopadu se zde uskuteční mezinárodní veletrh INTERBEAUTY PRAGUE.

Čekají na Vás prezentace předních značek v oboru, ochuzeni nebudete ani o oblíbený Make-up point, kde si můžete vyzkoušet líčení z rukou profesionálních vizážistů. Součástí doprovodného programu jsou divácky atraktivní soutěže v make-upu a nehtovém designu. Tváří podzimního veletrhu se stala modelka a Česká Miss 2016 Andrea Bezděková. A protože organizátoři veletrhu dobře vědí, že krása a zdraví jsou dvě spojité nádoby, rozhodli se propojit veletrh INTERBEAUTY PRAGUE s veletrhem zdravého životního stylu BIOSTYL- ECOWORLD.

Připraveny jsou také zkrášlovací procedury za výhodné ceny. Již dlouho toužíte vyzkoušet například prodlužování řas, trvalou depilaci, omlazování pleti mnoho různými způsoby, profesionální líčení nebo zdobení nehtů a dosud jste si na to nenašla čas? Přijďte na INTERBEAUTY PRAGUE 2018 a nechte se hýčkat.

Veletrh svou kreativitou rozzáří i oblíbené soutěže profesionálů a to hned třetím ročníkem soutěže TOP IMAGE LOOK 2018 – klání tříčlenných týmů ve složení kadeřník, vizážista a nehtový designér. Na rozdíl od klasických soutěží se účastníci dozvědí téma, které mají ztvárnit, až bezprostředně před začátkem soutěže. Půjde tedy nejen o stylistické umění, ale i o rychlou invenci a pevné nervy. Porovnat své umění mohou také make-up artisté v rámci finále soutěže MAKECUP AWARDS 2018 a umělci v nehtovém designu si zasoutěží v CZECH NAIL CUP 2018.

Současně s veletrhem INTERBEAUTY PRAGUE proběhne na podzim i veletrh zdravého životního stylu BIOSTYL- ECOWORLD. A co zajímavého zde najdete? Těšit se můžete na desítky vystavovatelů z oblasti zdravého životního stylu a výživy, ekologicky šetrných výrobků, vylepšení zdravotní kondice a podobně. Představeny budou rovněž nejnovější novinky ze segmentu přírodních textilií, biopotravin, účinné bylinné, přírodní i bio kosmetiky i potravinových doplňků.

Dvoudenní program v Holešovicích bude opravdu nabitý a rozmanitý. Pokud podnikáte v oboru, zajímáte se o novinky, rádi o sebe pečujete nebo Vám prostě jen není lhostejné, jak vypadáte, nezapomeňte si termín 9. a 10. listopadu zaškrtnout v kalendáři.

Více informací na www.interbeautyprague.cz či facebooku INTERBEAUTY PRAGUE – VELETRH KOSMETIKY.

Získejte vstupenky na veletrh Interbeauty Prague podzim 2018

Ceny v soutěži

1. – 5. cena – 2 vstupenky na podzimní část Interbeauty Prague 2018

Trvání a způsob soutěže o vstupenky na Interbeauty Prague podzim 2018

Soutěž probíhá na Facebooku Salony-krasy.cz 28.10. až 5.11.2018 do 18:00 hod.

Soutěžní otázka

Jak se jmenuje modelka, která je tváří podzimního veletrhu Interbeauty Prague?

  1. Andrea Verešová
  2. Andrea Bezděková
  3. Simona Krainová

Správnou odpověď najdete na www.interbeautyprague.cz

Podmínky vstupu do soutěže o vstupenky

  1. být fanouškem Salony-krasy.cz na FB
  2. zodpovědět správně soutěžní otázku
  3. sdílet příspěvek se soutěží veřejně na FB

Vstupenky zašleme e-mailem, prosíme výherce o zaslání e-mailové adresy na info@salony-krasy.cz. Děkujeme a přejeme mnoho štěstí!

Výherci soutěže

  1. Adriana Adri
  2. Michaela Valentová
  3. Janette Regendova
  4. Nikoleta MA
  5. Hana Křepelková

Srdečně vám blahopřejeme! Prosím zašlete nám email, kde máme odeslat vstupenky na Interbeauty Prague 2018.

Fotografie

Komentáře