Jak se v této sezóně stylově obléknout? TOP 5 módních tipů od vašeho stylisty

Kategorie: Styl

Mojekrasa

Znáte módní trendy na rok 2022? Poznejte je, mějte styl a buďte chic. Jaké barvy a materiály budou v kurzu? Co se bude nosit a jaké kousky kombinovat?

Jaké budou módní trendy v roce 2022

Módní průmysl jde s dobou a je ekologičtější zodpovědnější. Trendem v módě roku 2022 je udržitelnost a přírodní materiály. Menší značky přidaly rukodělnou práci, díky které originální kousky déle vydrží. Přírodní materiály jsou prodyšnější, příjemnější a odolnější než syntetické. Typickým příkladem je satén z pravého hedvábí. Díky těmto materiálům bude móda pro ženy velmi příjemná a pohodlná.

Co se bude nosit na jaře a jaká bude móda na léto

Trendem roku 2022 je návrat prvků z devadesátých let a módy roku 2000. Nosit se budou šaty a overaly podtrhující ženské křivky, bokové sukně, široké pruhy, puntíky a vzory. Závan šedesátých a sedmdesátých let přinesou široké kalhoty, boty na platformě a výraznější 2 až 3 kontrastní barvy v outfitu.

Co se nosí na jaře 2022?

Na jaře 2022 jsou v módě neutrální barvy i výrazné potisky a barvy. Využijte kontrastní kombinace a divoké vzory ve stylu hippie. Klasickou černobílou kombinaci pojměte v grafickém stylu a přesných liniích. Volte puntíky, pruhy, cik-cak přímky i vzor zebry. V chladnějších dnech vrstvěte. Do společnosti noste šaty, overaly a kostýmky. Trendy jsou vycpaná ramena a oversized kalhoty.

Pro odhalení bříška noste crop topy a kalhoty či sukně s vysokým pasem. Letní šaty s třásněmi v meruňkové, šedé i metalické stříbrné, vzdušné a dlouhé šaty ze splývavých látek, dlouhé i krátké overaly, mini kraťasy s punčochami a mini šaty bez rukávů. Místo džínoviny volte barevné látky sladěné s topem a kabátem.

Jaké bude léto 2022?

I v létě jsou v módě minisukně, mini kraťasy a mini overaly. Móda pro ženy zahrnuje i flitry, které využijete na party. Letí velmi ženské oblečení, které podtrhne vaši smyslnost. Zazáříte v topech s výstřihy i s vykrojením na zádech. V letních parnech oceníte oversized kalhoty, blůzy i košile a vzdušné kostýmky. Móda na léto hýří barvami a přehlídková mola jsou plná zářivých a kontrastních odstínů. Mezi trendy a tipy patří žlutá i fialová. Pro letní oblečení volte i neutrální barvy a odstíny tmavší zelené a hnědé, bílou, krémovou, slonovinovou kost a perleťovou.

Stylové kousky pro každou příležitost najdete na e-shopu MODIVO.

Jaké doplňky se budou nosit v roce 2022

V módě jsou i recyklované materiály, ze kterých se vyrábí hlavně doplňky. K outfitu přidejte baret, který z vás udělá pravou dámu, ale i různě uvázané šátky. Široké pásky noste na šaty, overaly i svetry. Do módy se vrací řetízek na tělo, především kolem pasu, tlusté řetězy na krk a zlato ve formě prstenů a náušnic i elegantní perly. Obujte si masivní platformy nebo chelsea boty a přidejte fialovou kabelku.

Komentáře