Jak si doma udělat dokonalé gelové nehty?

Kategorie: Nehty a ruce

Mojekrasa

Pro dokonalé gelové nehty nemusíte chodit do salónu. Díky nový možnostem už není nic složitého jednoduše si je vyrobit z pohodlí domova. Snadno můžete měnit jednotlivé styly a uvidíte, že vás to bude bavit. Jak na to a co všechno budete potřebovat se dozvíte v tomto článku.

Proč právě gelové nehty?

Klasický lak na nehtech příliš dlouho nevydrží a není výjimkou, že hned několik minut po pečlivém nalakování a úzkostlivém čekání, až lak dostatečně zaschne, stačí o něco lehce zavadit a dokonalá dojem je rázem pryč. Každý den znovu lakovat nehty se jistě nikomu nechce a proto je tu možnost, jak mít dokonalou manikúru o dost déle. Gelové nehty jsou navíc vhodné i pro všechny, které trápí nekvalitní, lámavé a krátké nehty, které se obtížně udržují.

Vlastní modeláž nehtů jako nový trend

Gelové nehty přinášejí ohromné možnosti ve vytváření speciálních barevných kombinací, originálních vzhledů, motivů a dalších. Pokud toužíte po dokonalých a naprosto jedinečných nehtech, které podtrhnou vaši osobnost, je vlastní modeláž gelových nehtů pro pravé pro vás. Není to nic složitého a z výsledku budete skutečně překvapeni.

Startovací sada na gelové nehty vám se vším pomůže

Startovací sady na gelové nehty obsahují všechny základní věci, které budete potřebovat pro vytvoření krásné, kvalitní a jedinečné manikúry. Jedná se i vhodný dárek pro každou ženu, která si potrpí na krásných nehtech. Potřebovat budete hlavně speciální gel-laky, které je nutné zapékat ve speciální UV lampě. Právě tímto postupem se dosahuje maximální odolnosti a výdrže laku. Dále sada obsahuje klasické věci, jako je pilník na nehty, primer, leštičku na nehty, speciální kopýtko a kosmetický aceton. Potom už jenom stačí inspirovat se návodem na vytvoření vzoru přesně podle vašich představ a můžete se pustit do práce.

Náš tip: Nehtová studia

Čtěte také

Komentáře