Kadeřník roku 2019

Kategorie: Kadeřník roku

Mojekrasa

Inspirujte se a vyzkoušejte nové VIBRANCE od Schwarzkopf Professional a posuňte se blíž k vítězství v Kadeřníkovi roku 2019. Cítíte ty Vibrance? Něco se děje, něco se chystá… Mezinárodně uznávaná soutěž odstartovala a zapojit se do soutěže můžete i vy

Jste kadeřník a chcete zhodnotit své nadání a poměřit své umění s těmi nejlepšími v oboru? Nebo znáte kadeřníka, který by se podle vás měl stát Kadeřníkem roku 2019? Nyní nastal ten správný čas. Začátkem února odstartoval další ročník mezinárodně uznávané soutěže Kadeřník roku 2019. Jedná se již o šestnáctý ročník udělování cen pro kadeřníky z České i Slovenské republiky, které zaštiťuje značka Schwarzkopf Professional.

Od začátku února do konce července se všichni zájemci o účast v soutěži mohou zapojit. Přihlásit se do soutěže může úplně každý kadeřník, a to bez ohledu na to, ve kterém kadeřnictví a městě působí nebo s jakou značkou pracuje. Nezávislá odborná porota posoudí výsledky práce přihlášených soutěžících na základě čtyř zaslaných fotografií. Porota pracuje anonymně, nezná identitu jednotlivých soutěžících, čímž je zcela zajištěna objektivnost. Ne vždy však o sobě dají vědět všichni talentovaní kadeřníci – a tady můžete pomoci i vy. Dejte světu o něm vědět, pochvalte ho, označte, sdílejte a postujte na Instagramu pod hastagem #kadernikroku2019. Možná tak pomůžete objevit příštího vítěze Kadeřníka roku.

Soutěžit se bude v osmi základních kategoriích a v jedné hlavní. Současně bude uveden do síně slávy i kadeřník, který opakovaně uspěl v soutěži Kadeřník roku.

Soutěžní kategorie:

  1. Dámský komerční účes
  2. Pánský komerční účes
  3. Avantgarda
  4. Objev roku
  5. Kolorista roku
  6. Tým roku
  7. Cena tisku
  8. Cena veřejnosti

Kadeřník roku 2019

Soutěž Kadeřník roku oslavuje ty nejlepší z nejlepších, dosud neznámé kadeřníky posouvá na špičku v oboru a prohlubuje jejich um a odborné znalosti, které využijí při práci se svými klienty. Nároky zákazníků na kadeřníky se stále zvyšují. Ženy očekávají adekvátní péči – krásnou vizáž svých účesů a zároveň zdravé vlasy. Od svých kadeřníků si přejí stejné účesy, jaké vidí na sociálních sítích, u blogerek nebo v časopisech. Trendy styling, výživnou péči i dlouhotrvající zářivou barvu. Zlepšovat se tak musí nejen kadeřníci, ale i přípravky na péči o vlasy. Soutěž Kadeřník roku v tom všem pomáhá. Značka Schwarzkopf Professional nejen zaštiťuje kadeřnickou soutěž Kadeřník roku, ale i s těmi nejlepšími odborníky v oboru inovuje vlasovou péči, aby ji sladila s aktuálními trendy a s dobou, a splnila tak požadavky a přání klientek. Letos Schwarzkopf Professional představuje inovaci v demi-permanentních barvách na vlasy – a to novinku IGORA VIBRANCE.

Soutěžící mohou posílat své přihlášky se čtyřmi fotografiemi své práce od 1. února do 31. července 2019, porota zasedne v srpnu a vybere finalisty, kteří se zúčastní finálového galavečera 16. 11. 2019 ve Foru Karlín v Praze, kde budou vyhlášeny výsledky soutěže.

Více informací, jak se zapojit do soutěže, najdete na vasenprovlasy­.cz/kadernik-roku.

Fotografie

Komentáře