Kde koupit gely na nehty a vše další pro dokonalou péči o ně?

Kategorie: Nehty a ruce

Mojekrasa

Mít krásně upravené ruce a nehty je nutností. Však jsou také naší vizitkou, které si všimne každý. Jenže co dělat, když se ty vlastní třepí, lámou a vůbec nevypadají dobře? Nejjednodušším řešením je vylepšit je umělými náhradami. Modeláž nehtů umožňuje splnit si představy o pěstěných rukách i ženám, pro které jsou vlastní zdravé a silné nehty nedostižným snem. Největší oblibě se přitom díky svým výhodám pořád těší gelové nehty. Vypadají totiž velmi přirozeně, a přitom promění naše ruce ve skvost.

Stále oblíbený gel

Gel je materiál odolný, pružný a také částečně prodyšný, což je důležité kvůli zabránění poškození vlastních nehtů a vzniku nepříjemných plísní nebo infekcí. Proto je k modeláži tak hojně používán. Gelové nehty vydrží bez potíží běžné zacházení a stačí je jen pravidelně zhruba každé tři týdny doplnit. Navíc umožňují i nekonečnou variabilitu barev a designů, skvěle se například doplňuje různými ozdobami.

Jedinečné gel-laky

V poslední době si velkou oblibu získávají gel-laky. Ty se na nehty nanáší jako běžný lak, ale vydrží stejně krásné díky svému složení až tři týdny. Jsou k dostání v široké paletě barev, od klasických základních, přes módní kovově lesklé až po barvy se třpytkami. Samozřejmě je ale důležité vybírat podle kvality. Produkty v nejvyšší kvalitě se může chlubit například nová řada Amazing gel-laku, která je k dostání v e-shopu www.nehtyprofi.cz a to už od 89 Kč.

Na stejné ceně začínají také UV gely na nehty Vampire, jejichž odstíny si zamilujete.

Spolehlivý a zákazníky ověřený obchod

V e-shopu www.nehtyprofi.cz toho ale najdete mnohem více. Tento obchod staví na dlouholetých zkušenostech a zakládá si na své spolehlivosti, což dokazuje i více než 900 recenzí na srovnávacím portálu Heuréka a udělený titul Ověřeno zákazníky. Můžete si tu pořídit kompletní výbavu pro modeláž nehtů, od pilníků, leštiček, přes UV lampy, gely i laky všech druhů až po pěstící péči. To vše tu koupíte ve výborné kvalitě a za příjemné ceny zároveň. Díky dostupnosti zboží budete mít své zboží velmi rychle u vás doma nebo v salónu. Přidejte se tedy ke spokojeným zákazníkům i vy.

35 Letních inspirací na nehty a nehtový dizajn

Komentáře