Módní džíny pro muže

Kategorie: Styl

Mojekrasa

Co je absolutní nutností šatníku každého muže? Pánské džíny! Módní prvek, bez kterého se zkrátka neobejdete. A ani nemusíte, protože prakticky neexistuje stylovější a univerzálnější kousek jako jsou právě džíny, takže je prostě chcete. Džínovina je nedílnou součástí módního průmyslu již po desetiletí a pravděpodobně její hvězda jen tak neuhasne.

Její největší zastoupení najdeme u jeansů neboli džínových kalhot, či hezky česky, riflí.

Pánské džíny mohou mít několik podob, střihů a tvarů. Stálicemi posledních let zůstávají vypasované strečové modely, které dokonale padnou přímo na tělo, a vy si pak připadáte, jako byste oblékli druhou kůži. Hitem se staly pánské džíny streetového charakteru zvané joggers. Jsou hodně trendy a díky tomu se na nich návrháři vyřádili, protože mají nespočet variací. Joggers jsou většinou regulovatelné v pase díky pružnému pevnému lemu se šňůrkou. Taktéž nohavice jsou zakončeny pružným lemem, tudíž je snadno vyřešen problém s případnou nepadnoucí délkou. Nášivky, ozdobné zipy nebo asymetrické sešívání jsou nedílnou součástí těchto pánských džínů.

Potřebujete zvolnit? Dáváte-li přednost volnějším střihům, vsaďte na klasiku, pánské džíny totiž vůbec nemusí zvýrazňovat hýždě ani velké čtyřhlavé svalstvo vašich nohou a přitom pořád splní účel ležérní elegance. Džíny s rovnými nohavicemi se totiž hodí na každou postavu. Zapínání je většinou na zip a knoflík či na sadu knoflíčků a spoustě mužům tato možnost zkrátka vyhovuje více. Pokud vám připadá tento styl příliš neoriginální či nudný, sáhněte po vylepšeném kousku třeba s děravými koleny, rafinovaným rozpáráním, módním prošitím nebo vystínováním. Hlavně nenuceně!

Džíny? A jakou barvu? Modrá je dobrá, či 50 odstínů modři, se kterou nikdy neuděláte chybu. Co je však aktuálním hitem v džínovině, je kromě vybledlých modrých barev i čistě bílá. Bílé pánské džíny nabírají na oblibě a naštěstí jsou aktuálním trendem. Pakliže bílá je i vaší favoritkou, dbejte na to, aby se vám džíny nešpinily, takže je vynechejte při deštivém a zabláceném počasí. V opačném případě sáhněte po praktičtější barvě, třeba černé. Ta je na tom podobně jako bílá, bude vždy v módě.

Na pánských džínech je úžasné, s čím vším je lze zkombinovat – trika, košile, mikiny, bundy, kabáty, svetry, prakticky jakýkoliv svršek si vzpomenete. Nejčistším a nikdy nevycházejícím trendem je kombinace džínů a dobře padnoucí ho trika v bílé nebo černé barvě. Pokud ještě navíc vyhrnete nohavičky džínů o několik centimetrů a obujete k nim stylové tenisky, jste vítězi ležérního stylu a neuděláte si ostudu při jakékoliv neformální příležitosti.

Všechny aktuální střihy a styly pánských džínů pořídíte na stránce: https://www.bolf.cz/…iny-844.html

Komentáře