Parafínová lázeň má zdravotní a estetické účinky

Kategorie: Nehty a ruce

Mojekrasa

V současné době se stále více rozšiřují sítě nehtových salonů, neboť něžné pohlaví si uvědomuje důležitost upravených nehtů. Polámané a slabé nehty nepůsobí reprezentativně, a proto spousta žen upřednostňuje akrylovou či gelovou modeláž. Nicméně zakrýt nezdravé nehty umělou alternativou není dlouhodobé řešení. Měla byste jim nejprve dopřát dostatečnou péči a poskytnout potřebné vitamíny. V následujících řádcích vám představíme účinky parafínové lázně, která se stala v posledních měsících hitem nehtových studií.

Portfolio služeb profesionálních salonů zahrnuje parafínový zábal. Pakliže nemáte časový prostor pro pravidelnou návštěvu nehtového studia, doporučujeme pořídit si parafínovou vanu přímo domů. Internetový obchod Nehtyprofi.cz nabízí parafínovou vanu s příslušenstvím za pouhých 898 Kč. Parafínová maska pomáhá nehtům v každém ročním období.

Parafínový vosk je charakteristický vysokým obsahem vitamínů a kolagenu, který zabraňuje tvorbě vrásek. Nespornou výhodou je léčebný a bělící účinek. Parafínový vosk je ve světě krásy proslulý také pod přezdívkou „křišťálová maska“.

Obsah balení

Vnitřní rozměry parafínové vany činí 26×18,5 centimetrů. A hloubka zařízení je 15 centimetrů. Výkon o velikosti 200 W je naprosto dostačující. Součástí balení je 450 g parafínů, 1 ks froté rukavic, 1 ks froté ponožky, mřížka a štěteček pro nanášení parafínu.

Parafínový vosk a jeho vlastnosti

Parafínový vosk se nanáší na dolní a horní končetiny, přičemž perfektně zachovává konstantní teplotu. A právě teplota zábalu má na svědomí lepší krevní oběh a otevření pórů. Prostřednictvím pórů na pokožce se do ní dostávají živiny a vitamíny. Po jediné aplikaci pocítíte výraznou změnu. Pokožka bude příjemná na dotek a dokonale hydratovaná. Parafínový vosk má blahodárné účinky nejen na pokožku, ale také na nehty.

Parafínová lázeň je součástí nabídky procedur v lázeňských centrech, neboť pozitivně působí na páteř, klouby a svaly.

Jak ozdobit nehty?

Článek jsme zaměřili především na péči o nehty. Spousta odbornic nedoporučuje modeláž nehtů na poškozené a nezdravé nehty. Jestliže si nedokážete představit své ruce bez výrazných nehtů, nemusíte se jich vzdávat. Dokonce nemusíte slevovat ze svých nároků. Stačí si koupit gel laky, které se vyznačují vysokým leskem a dlouhou trvanlivostí.

Kompletní vybavení pro profesionální a domácí nehtová studia nabízí internetový obchod Nehtyprofi.cz. Pyšní se bohatým produktovým portfoliem, který zahrnuje výše představenou parafínovou vanu, gel laky, prostředky na P-Shine, pomůcky na modeláž nehtů, UV lampy a spoustu dalších. Na své si přijde každá začátečnice i profesionální kosmetička specializovaná na nehty.

Náš tip: Nehtová studia

Komentáře