Potřebujete dovolenou? Vyberte se za wellness odpočinkem v Čechách!

Kategorie: Vy a jenom Vy

Mojekrasa

V dnešní době si můžeme vybírat z neuvěřitelného množství wellnes pobytů. V nabídce jsou nejrůznější zaměření, takže si můžeme vybrat dovolenou přímo na míru. Wellness pobyty se často nedělí podle místa pobytu, ale podle programů, které nabízejí.

V nabídce najdeme: Wellness pro seniory, pro dva, pro ženy, Čokoládový wellness pobyt, Relaxační pobyt, Rozmazlovací pobyt, Pobyt pro ni a pro něho, Romantický pobyt a mnohé další. Délka pobytu je od víkendového tzv. prodloužený víkend až po dvoutýdenní pobyty. Náplň pobytu je určena již zaměřením, často si však můžeme různé procedury či wellness aktivity doobjednat. V každém případě platí, že i krátký pobyt v kterýchkoliv našich lázních s jakýmkoli zaměřením nám poskytne úžasný odpočinek a načerpání nových sil.

Jaké nabídky jednotlivých wellness programů můžeme najít?

Wellness víkend pro ženy nám nabídne
Regenerační wellness pobyty, jak již vypovídá název zahrnuje velice příjemnou rozmazlovací čokoládovou masáž, většinou také vstup do bazénu, fitnes, některou s koupelí, stravu a přivítání na pokoji formou malé pozornosti. Tento pobyt si můžeme užít například v lázních Velichovky, Poděbrady, Jeseník, Karlova Studánka. Antistresový wellness pobyt nabídne čokoládovou masáž a koupel- čokoterapii, oxygenoterapii, nordic walking, pitnou kůru – nastartujte svůj imunitní i systém „šťávou z mladého ječmene“. Najdeme ho v Mariánských lázních nebo také v lázních Luhačovice. Bahenní rošády obsahují procedury: masáž celkovou klasickou a Amma masáž, perličkovou, africkou xylopovou, celkovou slatinnou koupel a slatinný zábal. Pobyt najdeme v nabídce lázní Velichovky. Medový víkend nabízí medovou masáž zad a medovou koupel, skořicový zábal dolních končetin proti celulitidě, pobyt v solné jeskyni a bazénu, vibrosaunu. Víkend nabízí lázně Poděbrady a Velichovka.

Wellness víkend pro dva nabízí

Romantický pobyt je určen pro páry. Na pokoji je připravena výzdoba, sekt a ovoce a k pobytu patří i romantická večeře, která může být i v doprovodu klavíru. Z welnes procedur jsou v nabídce masáže, společné koupele, společná relaxace v solné nebo v solno – jodové jeskyni, fitness, bazén, bylinná a solná parní komora nebo Whirlpool. Pobyt najdeme v lázních Poděbrady, Františkovy Lázně nebo Luhačovice.

Zrelaxovat můžete i v domácím prostředí například díky kvalitním mobilním vířivkám.

Wellness víkend pro každého nabídne

Hawaii wellness je speciální pobyt s masážemi. Většinou obsahuje masáž „Hot Stones“ s lávovými kameny zakončenou harmonizací čaker s čakrovými polodrahokamy a další procedury. Může to být rašelinová koupel, sauna, bělící a tvarující alginátová maska, záleží na výběru lázní. Pobyt najdeme v Mariánských lázních, Lázních Libverda, Velké Losiny.

Regenerační wellness pobyty nabízejí podle lázní různé procedury. Většinou obsahují masáže, koupele, sauny, relaxační techniky a další příjemné wellness techniky. Tento typ pobytu nabízejí téměř všechny lázně.

Existuje ještě celá řada dalších pobytů než jsou výše vyjmenované. Ty byly uvedeny pouze pro inspiraci. Každý kdo touží v této době po odpočinku si jistě vybere ten pravý s náplní určenou na cílenou regeneraci právě jeho osoby a užije si ho plnými doušky.

Komentáře